Το must-be-there σημείο για το μπάνιο και τα πλακάκια

Η εταιρεία Living In διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ξεκινώντας από τις μοντέρνες και λειτουργικές προτάσεις που περιλαμβάνουν επώνυμες, ποιοτικές και καλαίσθητες λύσεις. Έχοντας μακροχρόνιους δεσμούς εμπιστοσύνης με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές, η Living In είναι το must-be-there σημείο για μπάνια διεθνών προδιαγραφών, ποιότητας και εμπνευσμένου σχεδιασμού.

Η Living In με ισχυρό κίνητρο την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σας, επιλέγει και σας προτείνει προϊόντα που αντανακλούν την απλότητα. Έχοντας ηχηρές συνεργασίες όπως Hansgrohe, Refin, Inalco, Catalano, Kaldewei και πολλές ακόμη, υπηρετεί την αυστηρή γεωμετρία και το διαχρονικό design, συνεχίζοντας να εμπνέεται από τις σύγχρονες τάσεις και τους κορυφαίους δημιουργούς.

Μέσα από τα πολλά χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, το προσωπικό και οι συνεργάτες μπορούν να σας προτείνουν ώστε να διαμορφώσετε από κοινού, ένα μπάνιο, που θα βασίζεται στην αρμονία, το μέτρο, το μινιμαλισμό και θα επαφίεται στις ανάγκες του χώρου σας.

Σήμερα, στα καταστήματα της Living In μπορείτε να βρείτε εκτός από έπιπλα μπάνιου, ντουζιέρα υδρομασάζ και είδη υγιεινής, πλακάκια μεγάλων επιφανειών και επενδύσεων καθώς και κουζίνες, που μπορούν να σας εγγυηθούν αξεπέραστο σχεδιασμό με την υπογραφή ποιότητας της Living In.

Το must-be-there σημείο για το μπάνιο και τα πλακάκια

Φυσικά, μπορείτε να επισκεφτείτε και το ολοκαίνουργιο website όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες ή να κλείσετε ένα προσωπικό ραντεβού, ώστε να ζητήσετε εξειδικευμένες προτάσεις. Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε τα showrooms στην Αδριανουπόλεως 26 στην Καλαμαριά, σε ώρες καταστημάτων, ώστε να συζητήσετε με εκπροσώπους της εταιρείας σε ένα φιλικό περιβάλλον, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για design, λειτουργικότητα και -φυσικά- το μπάνιο των ονείρων σας.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ