Τάση: Green!

Το πράσινο είναι φρέσκο, ανοιξιάτικο, δροσερό και επιπλέον hot trend.

Στο καθιστικό η αποδόμηση και η γεωμετρία χαρακτηρίζουν τα βασικά έπιπλα. Η ένταση του ιδιόμορφου design ισορροπεί με τους τόνους του πράσινου, με αποτέλεσμα ένα αρμονικό και φιλόξενο σύνολο.

Νέο ρουστίκ σε ενιαίο χώρο

Ο διακοσμητικός χαρακτήρας της Προβηγκίας μεταφέρεται στο σύγχρονο διαμέρισμα μέσα από μια συλλογή διαφορετικών αντικειμένων και πατιναρισμένων επίπλων με ανεπιτήδευτα λιτό, ρουστίκ στυλ σε πράσινη απόχρωση σαν αυτή που συναντάμε στην εξοχή την άνοιξη.

Μητροπολιτικό ύφος στην τραπεζαρία

Μια σύγχρονη τραπεζαρία, γεμάτη ετερόκλητα έπιπλα και διακοσμητικά, παρουσιάζει συνοχή χάρη στο βαθύ πράσινο βελούδο και τις στρογγυλεμένες φόρμες. Εδώ οι καρέκλες πρωταγωνιστούν προσθέτοντας πολυτέλεια και γήινη ποιότητα στο χώρο.

Vintage Tropicana

Σκούρο ξύλο, έθνικ φόρμες, πατιναρισμένες υφές και το πιο θερμό και ελπιδοφόρο πράσινο συμπράττουν με τη φύση σε μια γωνιά που ταξιδεύει το νου και το συναίσθημα. Στην τροπική ατμόσφαιρα συμβάλλει η διαφορετική υφή κάθε φυτού.

Σκανδιναβική ηρεμία στην κρεβατοκάμαρα

Στη σκανδιναβικού τύπου κρεβατοκάμαρα, το πράσινο συνδυάζεται με το ήσυχο λευκό και γκριζάρει διακριτικά για να επιτευχθεί αρμονία. Το κομοδίνο, βαμμένο στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο, "εξαφανίζεται" κάνοντας το δωμάτιο να μοιάζει πιο ευρύχωρο.

Μπάνιο σε κουβανέζικο τόνο

Το σμαραγδί μεταμορφώνει το μπάνιο που έχει διαμορφωθεί με σύγχρονα και κλασικά στοιχεία. Τα γεωμετρικά πλακάκια θυμίζουν στυλιζαρισμένα τροπικά φύλλα και προσθέτουν άρωμα από τη γεμάτη αντιθέσεις καρδιά της Καραϊβικής.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ