Η Νatuzzi γιορτάζει το νέο της κατάστημα προσφέροντας έκπτωση 25% σε όλους

Επωφελήσου καθ'όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις το σπίτι σου εν όψει των γιορτών;


Η Natuzzi μετάφερθηκε σε νέο κατάστημα και σου κάνει έκπτωση σε κάθε αγορά! Το αποκλειστικό κατάστημα επίπλων Natuzzi μεταφέρθηκε σε νέο, γωνιακό χώρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Χαλάνδρι με εύκολη πρόσβαση, έναντι του ΥΓΕΙΑ. Οι συλλογές των επίπλων στο άνετο, νέο κατάστημα ανανεώνονται συνεχώς για να ακολουθούνται οι τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, ενώ εξειδικευμένοι σύμβουλοι είναι εκεί για να σε βοηθήσουν στη διαμόρφωση των χώρων σου.


Η Νatuzzi γιορτάζει το νέο της κατάστημα προσφέροντας έκπτωση 25% σε όλους


Η εταιρία Natuzzi είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία επίπλων στην Ιταλία με αποκλειστικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος Natuzzi σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα υψηλής ποιότητας και καινοτόμου σχεδιασμού με εξειδίκευση στους δερμάτινους καναπέδες, ενώ είναι διάσημος για τους μηχανισμούς relax. Η συλλογή συμπληρώνεται με συνθέσεις τοίχου, τραπεζαρίες, φωτιστικά, χαλιά και αξεσουάρ με την υπογραφή του οίκου.


Επισκέψου το νέο κατάστημα Natuzzi και κέρδισε -25% έκπτωση στις αγορές σου έως 15 Ιανουαρίου 2013.


INFO: Natuzzi, Λεωφ. Κηφισιάς 354, Χαλάνδρι (έναντι ΥΓΕΙΑ), τηλ. 210 6146481

Natuzzi Shop-in-Shop: Αβαξ, Λεωφ. Ποσειδώνος 60, Άλιμος, τηλ. 210 9853831

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ