Ψάχνεις χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά σε οικονομικές τιμές;

Eμείς ανακαλύψαμε το Χριστουγεννιάτικο bazaar στo κατάστημα Σελήνη!

Eμείς ανακαλύψαμε το Χριστουγεννιάτικο bazaar στη Σελήνη!


Φέτος τα Χριστούγεννα δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, αν φυσικά κάνεις μία βόλτα από το κατάστημα Σελήνη.


Ψάχνεις χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά σε οικονομικές τιμές;



Με απόλυτη συναίσθηση της κρίσης στην αγορά, η Σελήνη διοργανώνει ένα μεγάλο bazaar, που ξεκινάει από τον Νοέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη του χρόνου. Στολίδια και αντικείμενα Ευρωπαϊκού σχεδιασμού σε μοναδικές τιμές, με έκπτωση από 60% έως 70%.


Τι θα βρεις;


Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, μπάλες για το δέντρο από 2€, καρδιές 10€, αστέρια σε διάφορα μεγέθη από 2€, ξύλινα δεντράκια, φωτάκια από 15€, νεράιδες, μπαλαρίνες από 3€, γιρλάντες 5€, διακοσμητικά-μόμπιλε από 15€, διακοσμητικές καραμέλες πασπαλισμένες με χρυσόσκονη από 4€, κυλίνδρους και μπαλάκια σε ύφος disco σε πορτοκαλί και φούξια χρώματα, χρυσές καρδιές με φτερά από 2,50€ και άλλα τόσα που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.


Ψάχνεις χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά σε οικονομικές τιμές;



Plus: Η Σελήνη έχει να σου προτείνει πρωτότυπες κατασκευές με υλικά που θα προμηθευτείς από το κατάστημα.

Ανάμεσα στον ενθουσιασμό σου με τόσα στολίδια, μη ξεχάσεις να διαλέξεις γούρια Ελλήνων σχεδιαστών, ιδανικά δώρα για τις γιορτινές επισκέψεις, των οποίων οι τιμές ξεκινούν από 4 €.


Σελήνη: Λαρίσης 5, Αμπελόκηποι, τηλ.210-6998107.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ