Aνακαλύψαμε τεράστια ποικιλία επίπλων για κάθε γούστο σε προσιτές τιμές

Η εταιρεία GALANIS in house είναι συνώνυμη του καλού αλλά και οικονομικού επίπλου. Plus: Eντελώς δωρεάν επιμέτρηση και μελέτη των αναγκών σας στο χώρο σου!

Μοναδικά προϊόντα, υψηλή ποιότητα και άριστη αισθητική είναι συνώνυμα της GALANIS in house.


Η πολυετής πείρα στο χώρο, σε συνδυασμό με τη γνώση και τη συνέπεια, έχουν εδραιώσει την παρουσία της εταιρίας GALANIS in house στο χώρο του επίπλου.


Στο κατάστημά, στην oδό Πειραιώς 45 στο Μοσχάτο, έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία σε καναπέδες, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, σύνθετα, τραπεζάκια σαλονιού, παιδικα δωμάτια και πολλά άλλα είδη. Οι τιμές των επίπλων σε συνδυασμό με προσφορές που πραγματοποιούν κατα καιρούς είναι ασυναγώνιστες, προσφέροντας σου έπιπλα για όλα τα γούστα και σε μεγάλη ποικιλία.


Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, παρέχεται εντελώς δωρεάν δυνατότητα επιμέτρησης και μελέτης των αναγκών σου στο χώρο σου, διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων συνεργατών.


Τέλος, φροντίζοντας για τη διαρκή ικανοποιήση σου, παραμένουν στο πλευρό σου, σε οτιδήποτε χρειαστείς, ακόμα και μετά την πώληση.


Πληροφορίες:

http://www.galanis-inhouse.gr

Facebook: Galanis In House

Διεύθυνση: Πειραιώς 45, Αθήνα, Μοσχάτο

Τηλέφωνο: 210 4826331 - 210 4827856


Ωράριο

Καθημερινά: 10:00 - 21:00

Σαββατο - Κυριακή : 10:00 - 15:00


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ