Επετειακή 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής 2012

Μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή της Ελληνικής κεραμικής τέχνης στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι!


Ένα σημαντικό πολιτισμικό γεγονός σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Η φετινή επετειακή Έκθεση, η οποία ξεκινάει στις 20 Οκτωβρίου, θα είναι μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή της Ελληνικής κεραμικής τέχνης και καλεί επισκέπτες κάθε ηλικίας να παρευρεθούν, τόσο να θαυμάσουν τα έργα των καλλιτεχνών, όσο και να λάβουν και οι ίδιοι μέρος στην πληθώρα των δραστηριοτήτων που προσφέρονται. Η 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.


Aρχαιότερη των τεχνών και μοναδική που συνδυάζει τα 4 στοιχεία της φύσης, η κεραμική τέχνη αποτελεί τη βασική αιτία ίδρυσης Μουσείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.


Η 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ), που εκπροσωπεί και στηρίζει τους Έλληνες κεραμιστές και αγγειοπλάστες πάνω από μισό αιώνα και αριθμεί περισσότερα από 400 μέλη.


Τα εγκαίνια της 50ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής θα γίνουν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ. στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των βραβευμένων κεραμιστών της φετινής χρονιάς, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα πληθώρα πολιτιστικών γεγονότων: μικρότερες θεματικές εκθέσεις (φωτογραφίας, ειδών εστίασης, σχολών κ.α.), σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια αγγειοπλαστικής, πηλοπλαστικής και ζωγραφικής σε κεραμικά για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάσεις και προβολές ντοκυμαντέρ.





50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, 20 Οκτωβρίου – 11 Νοεμβρίου 2012

Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, Κηφισίας 207, Μαρούσι

Τηλ. 210 61 44 430, mail: unioncer@gmail.com

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ