Στο σπίτι του Ηλία Βρεττού

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής μας αφήνει να τρυπώσουμε στο εργένικο σπίτι του και μας μιλάει για τα σχέδια του και την πολιτική κατάσταση της χώρας


Eίναι σπάνιο αλλά συμβαίνει, ένας άντρας να μένει μόνος του και να διατηρεί ένα σπίτι τέλεια τακτοποιημένο. Και μπορεί ο Ηλίας Βρεττός να είναι μόνο 28 ετών, αλλά ανήκει σε αυτή τη μειοψηφία αντρών.


Όταν αγόρασε πριν από περίπου δύο χρόνια το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ήταν αποφασισμένος να το φτιάξει ακριβώς όπως το ονειρευόταν. «Αποφάσισα πώς θα είναι η διακόσμηση μέσα σε δύο μέρες, αφού όμως πρώτα πήρα κάποιες ιδέες από περιοδικά σπιτιού». Το αποτέλεσμα, όπως άλλωστε φαίνεται, είναι καταπληκτικό. Σε μόλις 68 τετραγωνικά, ο νεαρός ιδιοκτήτης έχει καταφέρει να τα έχει όλα. «Όταν μπήκα στο σπίτι ήταν ένα άψυχο, άσπρο κουτί. Έχω “παίξει” πολύ με γυψοσανίδες, κρυφούς φωτισμούς, ταπετσαρίες και φυσικά έβαλα και ένα ενεργειακό τζάκι που πάντα ήθελα».


Το συγκεκριμένο project ήταν ίσως και το πιο ακριβό, τα υπόλοιπα αντικείμενα και έπιπλα δεν κόστισαν τόσο πολύ. Παρ’ όλα αυτά, ο Ηλίας δεν συμβιβάστηκε αφού, αν κάτι του άρεσε, το αγόραζε. Παραδέχεται ότι ήταν τυχερός που έπεσε σε καλούς τεχνίτες, γιατί ο ίδιος δεν είχε καμία ιδέα από διακόσμηση και τεχνικές υποδομές.


Το σπίτι του βρίσκεται στις Τζιτζιφιές και έχει θέα τον παλιό Ιππόδρομο, που σε λίγο καιρό, αν όλα πάνε καλά, θα αντικατασταθεί από ένα πάρκο. Η συγκεκριμένη περιοχή όχι μόνο εξυπηρετεί τον τραγουδιστή, γιατί είναι κοντά στα μαγαζιά της παραλιακής, αλλά είναι και κοντά στο Παλαιό Φάληρο, όπου και μεγάλωσε. Αυτό όμως που τον «βολεύει» περισσότερο είναι ότι η μητέρα του μένει πολύ κοντά και όποτε τη χρειαστεί είναι εκεί. Ευτυχώς η μαμά δεν έχει πολλά να κάνει γιατί ο Ηλίας σαν Παρθένος είναι τακτικός και προσέχει να είναι όλα στην εντέλεια.


Στο σπίτι του Ηλία Βρεττού



Μπορεί η απόκτηση ενός σπιτιού να είναι όνειρο ζωής για πολλούς, για ορισμένους όμως είναι ανάγκη. «Από μικρός ήθελα να αγοράσω ένα σπίτι, όχι να μείνω στο ενοίκιο, γιατί θεωρώ ότι πετάω τα χρήματά μου. Όταν πήρα την απόφαση να το κάνω, γνώριζα ότι ήταν ρίσκο, γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το αύριο με σιγουριά».


Ο Ηλίας, όμως, δεν πτοήθηκε από όσα συμβαίνουν και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, αν και η μοναξιά ήταν κάτι που στην αρχή τον ενόχλησε.


 «Τον πρώτο καιρό ήταν λίγο δύσκολο να μένω μόνος μου. Είχα συνηθίσει να είμαι πάντα με άλλους στο σπίτι, σκέψου ότι δεν είχα καν δικό μου δωμάτιο, έμενα μαζί με το μικρό αδερφό μου. Αλλά και την εποχή που έμενα με τους δικούς μου ήταν περίεργα τα πράγματα, γιατί εγώ δούλευα νύχτα και όταν πήγαινα σπίτι έπρεπε να κάνω ησυχία για να μην τους ξυπνήσω και το ίδιο αντίστοιχα έκαναν και εκείνοι όταν κοιμόμουν εγώ».




Ο νεαρός τραγουδιστής έχει ετοιμάσει το πρώτο του digital single από τη νέα του δισκογραφική δουλειά. «Το κομμάτι λέγεται “Κορώνα - γράμματα” και πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία το φετινό καλοκαίρι. Ψάχνω όμως και κομμάτια για την τρίτη μου δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από την εταιρεία μου, τη Universal».


Ο οικοδεσπότης μας, όμως, αν και νέος στο χώρο, έχει καταλάβει πόσο σημαντικό είναι, ειδικά τον τελευταίο καιρό, να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει.


«Ο κόσμος βγαίνει λιγότερο και τα προβλήματα που έχει είναι περισσότερα, εμείς λοιπόν πρέπει να τον κάνουμε να ξεχαστεί. Μπορεί λοιπόν να κάνω και εγώ κάποιες υποχωρήσεις στη δουλειά μου, κυρίως οικονομικές, καλλιτεχνικές εκπτώσεις όμως δεν θα κάνω».




Ο Ηλίας δεν είναι είναι από τους νέους ανθρώπους που απλώς κατηγορούν τους πολιτικούς και μετά κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. «Φυσικά και θα πάω να ψηφίσω, το κάνω άλλωστε κάθε φορά που έχουμε εκλογές. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Για να φύγουμε από την κατάσταση που ζούμε πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι, αλλιώς θα συνεχίσουμε να ζούμε μέσα στη μιζέρια».


Και μπορεί πραγματικά να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα για τη χώρα μας μετά τις εκλογές, αυτό όμως που προβληματίζει τον Ηλία είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.


«Οι άνθρωποι έχουμε γίνει πιο δύσκολοι, είμαστε πιο κλειστοί και σε αυτό δεν παίζει ρόλο μόνο η κρίση. Δεν βγαίνουμε πια από το σπίτι μας για να βρούμε τους φίλους μας, καθόμαστε απλώς πίσω από την οθόνη του υπολογιστή. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι για να περάσουν καλά δεν χρειάζονται πολλά χρήματα. Η ευτυχία βρίσκεται σε απλά πράγματα. Μια βόλτα με τους φίλους σου ή τον άνθρωπό σου είναι αρκετή για σου φτιάξει τη διάθεση».








Πηγή: Περιοδικό Celebrity


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ