Sold: Το πολυτελές σπίτι της Sofia Coppola!

Δες φωτογραφίες και "κλέψε" ιδέες διακόσμησης!


Η Σοφία Κόπολα αποχωρίστηκε το αγαπημένο της Nolita Loft καθώς το πούλησε.


Το 167 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα, διαθέτει δυο υπνοδωμάτια, δυο μπάνια, εξαιρετική θέα και ένα roof garden. Το πολυτελές κατάλυμα ανήκε στην 41χρονη συγγραφέα και σκηνοθέτη από το 2002, ενώ η τιμή του εκτιμάται γύρω στα 2 εκατομμύρια δολάρια.


Οι εικόνες που μας ήρθαν ήταν αξιοζήλευτες. Το διαμέρισμα διαθέτει την καλύτερη διακόσμηση με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, γι' αυτό στις παρουσιάζουμε και εσύ με την σειρά του και το κριτικό σου μάτι “κλέψε” ιδέες.


  • Το σαλόνι χρωματίζεται με άσπρο και μπλε χρώμα, συνδυαζόμενα άψογα με το καφέ πάτωμα. Η άσπρη φλοκάτη προσφέρει την απαραίτητη δόση ζεστασιάς, τα μεγάλα μαξιλάρια υποδεικνύουν μια αίσθηση χαλαρότητας και άνεσης ενώ οι μεγάλοι καναπέδες έχουν θέα έξω από τα παράθυρα.

Sold: Το πολυτελές σπίτι της Sofia Coppola!



  • Η κουζίνα συνεχίζεται μέσα στην απλότητα αλλά και πολυτέλεια του άσπρου χρώματος. Το πάσο με το μάρμαρο αποτελεί σημαντικό εργαλείο και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο ενώ η ροζ εσπρεσιέρα κλέβει την παράσταση. Για το χαλαρό βραδινό μπορείς να κάτσεις στα μεταλλικά σκαμπό στηριζόμενη στο πάσο που λειτουργεί και ως τραπέζι. Η κουζίνα, τέλος, περιλαμβάνει και ειδικό ψυγείο για τα κρασιά.



  1. Η τραπεζαρία αποτελεί το πιο απλό, διαχρονικό αλλά διαχρονικό μέρος του σπιτιού. Με καφέ ξύλο και βολικές καρέκλες γύρω από το κεντρικό τραπέζι μπορεί να φιλοξενήσει οποιοδήποτε τραπέζι ότι ύφος και αν το διακρίνει.



  • Το δωμάτιο είναι όσο λιτό όσο πρέπει. Η έμφαση δίδεται στο μεγάλο παράθυρο που δεσπόζει και στο χειροποίητο κάθισμα από κάτω του, για να αγναντεύεις τη θέα κάθε φορά που ξυπνάς. Η φλοκάτη προσφέρει την θερμότητα που χρειάζεται το υπνοδωμάτιο, στο οποίο η αριστοκρατία του άσπρου είναι και πάλι η κυριαρχούσα.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ