Καρέκλα πλεγμένη από ναυτικό σκοινί

Φωτογραφίες για να την φτιάξεις και μόνη σου...

Φωτογραφίες για να την φτιάξεις και μόνη σου...


Μέσα στο κάθε σπίτι υπάρχει πάντα ένας μικρός άδειος χώρος που σκέφτεσαι τι τέλεια που θα γέμιζε αν είχες ένα μικρό πουφ. Τώρα πλέον θα λες να είχες μια καρέκλα Bjoda, μια καρέκλα πλεγμένη με σκοινί που είναι απίστευτα άνετη και αρκετά απαλή, σαν να κάθεσαι στο αγαπημένο σου πουλόβερ.


Καρέκλα πλεγμένη από ναυτικό σκοινί



Η σχεδιάστριά της, Amaya Gutierrez, δούλεψε πολύ για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα και αυτό διότι θεωρεί ότι εκτός από την εργονομία, μεγάλο ρόλο παίζει και η άνεση. Προσπάθησε να ενισχύσει την εμπειρία της αφής αλλάζοντας δομές και υφές υλικών που αγκαλιάζουν άψογα το ανθρώπινο σώμα. Μέσα από πολύ δουλειά και πολλές δοκιμές σε καρέκλες μινιατούρες η Amaya Gutierrez κατέληξε ότι το κατάλληλο υλικό για αυτή την καρέκλα είναι το ναυτικό σκοινί.




Βέβαια, χρειαζόταν επίσης να δει το μέγεθος του σκοινιού, το πόσο σκληραίνει όσο υφαίνεται και βέβαια τα απαραίτητα εργαλεία. Όταν όλα αυτά πλέον ήταν στη διάθεση της το αποτέλεσμα ήταν η καρέκλα Bjoda.


Η διαδικασία όπως λέει η ίδια είναι αρκετά εύκολη αλλά θέλει προσπάθεια και υπομονή. Κάθε καρέκλα χρειάζεται περίπου 30 ώρες για να φτιαχτεί, δηλαδή περίπου 4 ημέρες. Κάθε μητέρα που μένει στο σπίτι αξίζει να το προσπαθήσει, λέει η σχεδιάστρια, για να νιώσει παραγωγική και αποτελεσματική.


Δες πως γίνεται μια Bjoda καρέκλα:




MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ