H Ελένη Ψυχούλη παρουσιάζει τα "Idi Prikos"

Αποκαλύπτει την κρυφή αγάπη της για το κέντημα, για κάθε λογής γκομπλέν και σταυροβελονιές.



Μετά από το πρώτο DOLCE FAR NIENTE WEDNESDAYS NU.1, ''THE TR2 SUMMER SURVIVAL KIT'', που παρουσίαστηκε στο νέο στο νέο κατάστημα του Γεώργιου Κ.Καράμπελλα, στο TR2 THE KOLONAKI EDITION, ακολουθεί μια ακόμα πρωτότυπη συνέργεια, αυτή τη φορά με την Ελένη Ψυχούλη.


H Ελένη Ψυχούλη παρουσιάζει τα "Idi Prikos"


Μπορεί το όνομα της να είναι συνώνυμο με γεύσεις και αρωματικές νότες που κακομαθαίνουν τον ουρανίσκο μας. όμως τώρα έρχεται να μας αποκαλύψει την κρυφή αγάπη της. H γνωστή δημοσιογράφoς γεύσης Ελένη Ψυχούλη μας επιφυλάσσει μια πανέμορφη έκπληξη που έχει να κάνει με το κέντημα, κάθε λογής γκομπλέν και σταυροβελονιές. 



ΤΟ TR2 THE KOLONAKI EDITION θα φιλοξενήσει αποκλειστικά παλιές προίκες που ξαναπαίρνουν ζωή επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης ή την ηλικία τους και δημιουργούν μια συλλογή από προϊόντα μοναδικά, υπενθυμίζοντας παράλληλα την ανεκτίμητη αξία της χειρονακτικής δουλειάς.



Μαξιλάρες, ριχτάρια, couvre-lit, τραπεζομάντιλα και πρακτικές πολυπετσέτες για την πλαζ συναντούν τον λευκό, απέριττο χαρακτήρα του TR2 και παρουσιάζονται εκεί με τον ιδανικότερο τρόπο. Αριστουργήματα παλαιάς κοπής, που ναγκάστηκαν να μείνουν ερμητικά κλεισμένα στα συρτάρια την εποχή του deco λάιφ-στάιλ, απελευθερώνονται και επαναπροτείνονται.





MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ