Στο σπίτι του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

Φωτογραφίζουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό στο σπίτι του και μιλάμε μαζί του για deco, αθηναϊκές γειτονιές αλλά και τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο.


Μπορεί να έχει μόνο λίγα χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, αλλά μέσα σε αυτά ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, το «Ευτυχισμένοι μαζί» και το «Η ζωή της άλλης». Και σαν μην έφτανε αυτό, η πρώτη του δισκογραφική δουλειά έγινε χρυσή! Λέτε να έκανε καλά που άφησε την ηλεκτρολογία και την οικοδομή;


Στο σπίτι του Πέτρου Μπουσουλόπουλου


Είναι από τους ανθρώπους που είτε θα σε κάνουν να αισθανθείς άνετα με το χιούμορ και την αμεσότητά τους είτε θα σε κομπλάρουν. Ευτυχώς η συζήτησή μας έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, με πολλές παρενθέσεις γέλιου, αφού και ο ίδιος δεν διστάζει να «τσαλακώσει» τον εαυτό του για να κάνει τον άλλο να χαλαρώσει.



Το διαμέρισμα του νεαρού ηθοποιού βρίσκεται στο Γκάζι. «Είναι μια περιοχή που τα έχει όλα. Όταν θέλω να βγω σε ένα μπαράκι μπορώ να πάω με τα πόδια, δεν χρειάζεται να μπω στο αυτοκίνητο και μετά να ψάχνω με τις ώρες να παρκάρω. Είναι μια περιοχή που έχει ζωή όλες τις ώρες και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει».




Ο Πέτρος μπορεί να αγαπά τη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά με ευκολία θα μετακόμιζε σε κάποιο άλλο σημείο της χώρας, όπως για παράδειγμα στην Κρήτη, την Ικαρία, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. «Στο σπίτι μου δεν υπάρχουν κανόνες, αν κάποιος με κερδίσει ως άνθρωπος και γίνει φίλος μου μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να νιώσει σαν το δικό του, αρκεί να μου ταιριάζει ο χαρακτήρας του».


Του αρέσει να κάθεται μόνος του και να χαλαρώνει, να το φιλοσοφεί, όπως χαρακτηριστικά λέει. «Η αγαπημένη μου γωνιά στο σπίτι είναι η κουζίνα. Μου αρέσει να κάθομαι εκεί, βέβαια με τη μαγειρική δεν έχω καμία απολύτως σχέση». Ο Πέτρος ανοίγει συχνά το σπίτι του στους φίλους του, «εγώ βάζω την κουζίνα και αυτοί τη γνώση τους για τη μαγειρική και έτσι περνάμε όλοι καλά».




Ο χώρος του έχει έντονα και ζεστά χρώματα και είναι κάτι που έχει επιλέξει ο ίδιος, άλλωστε μόνος του το διακόσμησε και με ειλικρίνεια παραδέχεται ότι δεν έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. «Το πιο ακριβό πράγμα στο σπίτι μου είναι η τηλεόραση. Δεν μου αρέσει να χαλάω για μένα, αλλά για τους φίλους μου».


Ο Πέτρος, αν και δηλώνει ηθοποιός, δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν τα έχουν βάψει μαύρα με όσα ζούμε. «Στο επάγγελμά μας είναι σύνηθες να μένουμε για μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά. Μπορεί για τρεις μήνες να τρέχουμε συνεχώς σε γυρίσματα από τα ξημερώματα και μετά για τους επόμενους τρεις να μην έχουμε καμία πρόταση. Αυτό είναι και το γοητευτικό με αυτή τη δουλειά».




Ο νεαρός ηθοποιός δεν διστάζει να πει ότι, αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι, θα αναγκαστεί να κάνει κάτι άλλο για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα οικονομικά. «Έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος και μάλιστα έχω δουλέψει και στην οικοδομή. Δεν είναι βέβαια κάτι που με τρελαίνει, αλλά δεν θα καθίσω με σταυρωμένα τα χέρια».



Με τις κατακτήσεις του, όμως, τι γίνεται; Η εμφάνισή του, άλλωστε, τρελαίνει πολλές κοπέλες και αυτό φαίνεται εύκολα αν κάποιος κλικάρει στα σχόλια που υπάρχουν γι' αυτόν στο διαδίκτυο. Τι του αρέσει σε μια γυναίκα; «Αυτό που προσέχω πρώτα είναι τα μάτια της και η θηλυκότητά της. Δεν σου κρύβω όμως ότι τώρα πια είμαι επιφυλακτικός μαζί τους. Πριν γίνω αναγνωρίσιμος, όταν με πλησίαζε κάποια, ήξερα ότι το έκανε επειδή πραγματικά της άρεσα, τώρα δεν είμαι πια σίγουρος».


Πηγή: Celebrity


Διάβασε επίσης:



MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ