Φωτό: Το απίστευτο σπίτι της Gisele και του Tom

Έχτισαν το δικό τους παλάτι αξίας 20 εκ. δολαρίων


Ο Tom Brady η Gisele Bundchen  και ο 2 ετών γιος τους Benjamin μετακόμισαν στο αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι  τους στην Καλιφόρνια.


Μέχρι πριν από λίγους μήνες το σπίτι ήταν ημιτελές αλλά οι φωτογραφίες υποδήλωναν τη μεγαλοπρέπεια του οικοδομήματος. Επιτέλους το νεαρό ζευγάρι "μπήκε" στο σπίτι του και τώρα ...μπορεί να το δείξει με περηφάνια τους γείτονες Arnold Schwarzenegger και Heidi Klum.


Η 2.040 τετραγωνικών μέτρων κατοικία  έχει δύο πτέρυγες που συνδέονται με μια σκεπαστή γέφυρα, οκτώ υπνοδωμάτια και πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας αλλά και poolhouse.Οι εσωτερικές ανέσεις περιλαμβάνουν ένα δωμάτιο με βάρη, σπα και κελάρι. Οι στέγες  καλύπτονται από ηλιακούς συλλέκτες καθώς η Bundchen επέμεινε ότι παρά το μέγεθός του, το παλάτι της είναι "φιλικό προς το περιβάλλον."


Η Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία είναι ένα οικολόγος και ακτιβίστρια είπε επίσης, ότι το σπίτι θα φιλοξενήσει τις "μεγάλες, εκτεταμένες οικογένειες" τους. Πιθανώς αυτό περιλαμβάνει τον 4χρονο γιο του Brady, John, από τη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Moynahan, η οποία επίσης ζει στην ίδια περιοχή.



Φωτό: Το απίστευτο σπίτι της Gisele και του Tom





MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ