Polaboy: Νέα deco εμμονή

Πως τα παραδοσιακά polaroid αλλάζουν σχήμα και μορφή στην εποχή του instagram και του hipstamatic! H πιο αρτιστίκ ιδέα διακόσμησης!


H πιο αρτιστίκ ιδέα διακόσμησης!


Τα παραδοσιακά polaroid αλλάζουν σχήμα και μορφή στην εποχή του instagram και του hipstamatic! Μετατρέπονται σε φωτιστικά δαπέδου δημιουργώντας μια υποβλητική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο. Πρόκειται για μια ιδέα/δημιουργία των Γερμανών lightboys που εξελίσσουν τις παραδοσιακές λήψεις του χθες σε design icon του σήμερα!


Polaboy: Νέα deco εμμονή



Στην ουσία πρόκειται για ένα έργο τέχνης που λειτουργεί τη νύχτα ως επιδαπέδιο φωτιστικό και τη μέρα ως κάδρο! Στα ξύλινα πάνελ ενσωματώνονται φωτογραφίες τυπωμένες σε κλίμακα 10:1. Στη συνέχεια τοποθετείται οικολογική LED τεχνολογία και φωτίζονται δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.




Η ειδική κατασκευή σου επιτρέπει να αλλάξεις το περιεχόμενο όποτε θέλεις, αλλάζοντας έτσι όλο το ύφος του χώρου! Μπορείς ακόμα να στείλεις και τη δική σου φωτογραφία, για να δημιουργήσεις ένα προσωπικό έργο τέχνης, με ένα κλικ εδώ.



Πριν κάνεις τη δική σου παραγγελία σκέψου καλά τη θέση που θα το τοποθετήσεις και τις διαστάσεις! Είναι τέλειο για το χώρο του καθιστικού αλλά αν το τοποθετήσεις κοντά στην τηλεόραση θα έχεις δυο φωτεινές πηγές που θα δημιουργούν ένα ετερόκλητο αισθητικό αποτέλεσμα! Ο πάγκος της κουζίνας είναι ένα πολύ καλό σημείο αλλά θα πρέπει η αισθητική του να συνάδει με το περιεχόμενο του πίνακα!


Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα έργο τέχνης! Και όπως κάθε έργο θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την αισθητική φιλοσοφία του ιδιοκτήτη!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ