Το νέο κερί του οίκου Gavello

Αυτό είναι το τέλειο δώρο! Plus πόσο κοστίζει


Αυτό είναι το τέλειο δώρο! Plus πόσο κοστίζει


Έστω ότι έψαχνες για το τέλειο δώρο για την οικοδέσποινα/φίλη/μαμά σου, το πρώτο πράγμα το οποίο θα σκεφτόσουν δεν θα ήταν κάτι που να τη βοηθάει να χαλαρώνει αλλά θα είναι ταυτόχρονα κομψό και classy; Ε λοιπόν η Miss Bloom βρήκε την τέλεια πρόταση! Πρόκειται για το κερί Very Gavello του αγαπημένου ιταλικού brand το οποίο είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει και τον πιο δύσκολο κριτή! Είναι απόλυτα κομψό και ταιριάζει σε κάθε σπίτι ενώ το ζεστό και ντελικάτο άρωμά βανίλιας σε συνεπαίρνει και σε βοηθά να ηρεμήσεις και να ξεχαστείς.

Να σημειώσουμε δε ότι πρόκειται για το τέλειο designer κομμάτι για το σπίτι. Ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση και είναι λίτο και καλόγουστο με τον χαρακτηριστικό σταυρό "Malta" του οίκου να ξεχωρίζει. Και αν έχεις ήδη αγοράσει τα δωρα για τις φίλες σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου. Το αξίζεις άλλωστε!

Το κερί Very Gavello κοστίζει 28€ και θα το βρεις αποκλειστικά στις boutique του οίκου: 
Σκουφά 10 Κολωνάκι, 210 7244660
Πλατεία Εσπερίδων 2-4 Γλυφάδα, 210 8948440
Παναγίτσας 3 Κηφισιά, 210 6230350


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ