H πιο νόστιμη διακόσμηση για τις γιορτές

Πρώτα τα στολίζουμε, μετά τα τρώμε! Στολίδια και ιδέες deco που τρώγονται (όχι μόνο με τα μάτια). Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη


Πρώτα τα στολίζουμε, μετά τα τρώμε! Στολίδια και ιδέες deco που τρώγονται (όχι μόνο με τα μάτια)


Για να είσαι σίγουρη ότι φέτος θα έχεις τα πιο "γλυκά" Χριστούγεννα, δεν έχεις παρά να επιμεληθείς τη διακόσμηση του σπιτιού σου με gourmet αισθητική! Ο πλεόν οικολογικός τρόπος για να δώσεις στο χώρο σου το πνεύμα των ημερών είναι γεμίζοντας το με λιχουδιές, παραδοσιακά γλυκά και νόστιμες ιδέες!


DO IT YOURSELF

H πιο νόστιμη διακόσμηση για τις γιορτές


Πορτοκάλι και γαρύφαλλο
Τα διακοσμημένα με γαρύφαλλο (ήτοι μοσχοκάρφι) πορτοκάλια είναι η πλέον οικονομική και πατροπράδοτη πρόταση για να γέμισεις το σπίτι με γλυκές νότες εσπεριδοειδών! Γέμισε μια πιατέλα με κλάρες έλατου και τοποθέτησε πάνω τα πορτοκάλια! Τοποθέτησε την πιατέλα κοντά στο τζάκι για να πολλαπλασιάσεις το άρωμα.


Ψήσε το δέντρο
Φτιάξε ατομικά κέικ σε σχήμα δέντρου! Η συνταγή είναι πολύ απλή, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε συνταγή για κέικ (εμείς βέβαια αγαπάμε αυτή εδώ) και στη συνέχεια να τα ψήσεις σε ειδικές φόρμες που μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα με είδη μαγειρικής. Για τη διακόσμηση θα χρησιμοποιήσεις γλάσο χρωματισμένο με ειδική πράσινη μπογιά και θα στολίσεις με πέρλες από σοκολάτα ή ακόμα και M&Ms.


Ψήσε και τα στολίδια
Πλάσε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα (καρδιές, νιφάδες χιονιού ή κλουβιά πουλιών) και κρέμασε τα στο δέντρο σου! Θα είναι η πρώτη φορά που θα χαρείς να "ξεστολίσεις"!


Γιρλάντες από Ποπ Κορν
Μια παραδοσιακή, αμερικάνικη συνταγή που θα σε ενθουσιάσει είναι οι γιρλάντες από ποπ κορν! Θα χρειαστείς κλωστή, βελόνα και πολλά ποπ κορν! Περνάς όλα τα ποπ κορν από τη βελόνα και δημιουργείς μια λευκή γιρλάντα με ακανόνιστο σχήμα. Με αυτή μπορείς να στολίσεις το δέντρο ή το στεφάνι της πόρτας σου!


Κορμός Σοκολάτας
Ψήσε κέικ και διακόσμησε τον σαν κορμό δέντρου! Σκέπασε το με γλάσο σοκολάτας και στόλισε το με βατόμουρα ή με φύλλα σοκολάτας (θα τα βρεις σε delicatessen)




BUY IT YOURSELF



1. Γέμισε με πολύχρωμα μακαρόν κάθε γυάλα που έχεις στο σπίτι και διακόσμησε το coffee table σου freshpastryshops.gr

2. Στεφάνι από ζαχαρωτά, candydirect.com

3. Christmas Chandelier, ένας «πολυέλαιος» με 7 κρεμαστά μπισκότα, Penny’s Cakes, τηλ. 6948 008150

4. Χριστουγεννιάτικα cupcakes Penny's Cakes, τηλ. 6948 008150

5. Χρησιμοποίησε καραμέλες για να φτιάξεις ένα πρωτότυπο στεφάνι στην πόρτα του σπιτιού σου. Κόλλησε peppermint candies σε ένα στρογγυλό σύρμα με κόλλα σιλικόνης και μόλις το βαρεθείς, μοίρασε το στους φίλους σου!

6. Cookie Cutters 6,90 ευρώ Accessorize

7,8 . Κουτί από μπισκότα σε σχήμα χιονάνθρωπου και Άγιου Βασίλη, Harrods

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Κι όμως, είναι κουζίνα!

MUST READ