Πλαστικές σακούλες και πριονίδια

Το νέο eco υλικό του design


Το νέο eco υλικό του design


Yπό άλλες συνθήκες θα κατέληγαν στη χωματερή. Οι πλαστικές σακούλες και τα πριονίδια γίνονται έχουν εξελιχθεί στη νέα hot πρώτη ύλη στα χέρια της σχεδιαστικής ομάδας Kulla Design Studio.


Προσπαθώντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτά τα υλικά η σχεδιαστική ομάδα προχώρησε στην ανακύκλωση και συγκόλλησή τους, χωρίς να χρησιμοποιήσουν καμία άλλη ουσία όπως κόλλα ή ρητίνη! Τα δυο υλικά συμπιέζονται σε υπολογισμένη δοσολογία, τοποθετούνται σε ειδικό καλούπι και στη συνεχεία ψήνονται σε φούρνους. Η υψηλή θερμοκρασία οδηγεί στη δημιουργία ενός ομοιογενούς υλικού με απεριόριστες κατασκευαστικές δυνατότητες.


Πλαστικές σακούλες και πριονίδιαΤο επιτραπέζιο φωτιστικό "50% Sawdust Lamp" είναι μόνο μία από τις εμπνεύσεις της ομάδας Kulla που βασίζονται στο πρωτοποριακό, οικολογικό υλικό. Το αποτέλεσμα είναι ποιοτικό και περιβαλλοντικά φιλικό ενώ παράλληλα προσθέτει και μια φρέσκια αισθητική ιδέα στο προσκήνιο. Η βιομηχανική του όψη, όπως και το χρώμα του, επηρεάζεται από τον τρόπο που θα αφομοιωθεί η πλαστική σακούλα από το υλικό. Κάθε δημιούργημα έχει μοναδική όψη και κανένα δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα, ακόμα και αν προέρχονται από την ίδια διαδικασία παραγωγής.


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ