Ένα boho de lux σπίτι στο Λονδίνο

Δώσε ένα αυθεντικό λονδρέζικο deco touch κλέβοντας ιδέες από το χώρο της διάσημης interior designer Abigail Ahern.


Ο πλέον "feel good" φωτογράφος συναντά την πιο διάσημη interior designer του Λονδίνου στο σπίτι της.


Ο Todd Selby διάσημος από τα βιβλία του "The Selby" και το site του "The selby in Your Place" επισκέπτεται με τη φωτογραφική του μηχανή το σπίτι της Abigail Ahern. Το αποτέλεσμα δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις σήμερα το σπίτι σου, να του δώσεις cozy αίσθημα για τη νέα σεζόν και να προσθέσεις ένα touch λονδρέζικου αέρα.


Ένα boho de lux σπίτι στο Λονδίνο



Λήψη 1η: Κλέψε την ταπετσαρία
Θυμίζει λίγο Hogwarts και περιμένω να ανοίξει η μυστική καταπακτή για να βγει ο Harry Potter. Στην πραγματικότητα είναι μια φωτογραφική, ασπρόμαυρη απεικόνιση βιβλιοθήκης. Οι οριζόντιες γραμμές που σχηματίζουν τα ράφια δίνουν την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου. Εάν θέλεις να αποφύγεις την ταπετσαρία (για να μη χαλάσεις τον τοίχο σου ή επειδή νοικιάζεις) μπορείς να επενδύσεις στην πιο οικονομική λύση των αυτοκόλλητων τοίχου που θα βρεις με ένα κλικ εδώ.




Λήψη 2η: Κλέψε την καρέκλα

Αντικατέστησε το κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι σου με μια καρέκλα. Όχι μια οποιαδήποτε καρέκλα, αλλά αυτή την "παραπεταμένη" που θα βρεις στο σπίτι της γιαγιάς σου, ή ιδανικά σε κάποιο βιντατζάδικο του Portobello.




Λήψη 3η: Κλέψε τον πολυέλαιο

Εάν αυτή η λήψη σε βρίσκει... στα μπετά, ζήτησε από τον αρχιτέκτονα να ορίσει θέση για τη μπανιέρα στο κέντρο του μπάνιου. Αντίθετα από ό,τι πιστεύεις δε θα σου φάει πολλά τετραγωνικά γιατί με τον τρόπο αυτό λείπει το χτιστό κομμάτι που απαιτούν οι εντοιχισμένες μπανιέρες. Απογείωσε το χώρο με ένα πολυέλαιο!




Λήψη 4η: Κλέψε το έπιπλο-πολυεργαλείο
Βλέπεις το μικρό τραπέζι που είναι κολλημένο στον τοίχο πίσω από τον καναπέ; Είναι η μυστική αποκάλυψη για να πολλαπλασιάσεις τα τετραγωνικά κάθε μικρού διαμερίσματος. Μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν home office με ένα laptop και μια πολυθρόνα. Παράλληλα μπορείς να του δώσεις χαρακτήρα μπουφέ διακοσμώντας το με βάζα και κηροπήγια. Τέλος, μπορείς να το μεταφέρεις στο κέντρο του δωματίου και να το χρησιμοποιείς σαν τραπεζαρία όταν καλείς κόσμο για φαγητό. Μπορείς να βρεις οικονομικές λύσεις στη Neoset με ένα κλικ εδώ και στην Ιkea με ένα κλικ εδώ



Λήψη 5η: Κλέψε τον αποθηκευτικό χώρο
Νιώθεις ότι τα ντουλάπια της κουζίνας σου δεν είναι αρκετά; Πολλαπλασίασε τους χώρους με μια απλή βιβλιοθήκη σε ρόλο βιτρίνας. Δε χρειάζεται να επενδύσεις σε μια πανάκριβη κρυστάλλινη βιτρίνα τη στιγμή που μπορείς να βάψεις την παιδική/φοιτητική σου βιβλιοθήκη στο αγαπημένο σου χρώμα και να χωρέσεις τα πιάτα/ποτήρια/κούπες που χρησιμοποιείς κάθε μέρα. Χρησιμοποίησε ένα σποτάκι για να δώσεις έμφαση.




Λήψη 6η: Κλέψε το τραπεζάκι (με το βάζο)
Η ιδέα της παλέτας σε θέση coffee table δεν είναι κάτι καινούριο. Μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε φθαρμένο καφάσι/παλέτα και να το εξελίξεις σε τραπεζάκι μέσης στη βεράντα/αυλή/μπαλκόνι/ταράτσα σου. Πάρε περισσότερες ιδέες με ένα κλικ εδώ. Αξιοποίησε και ανακύκλωσε τη γυάλα από το γλυκό κουταλιού που μόλις τελείωσες, μετατρέποντας το σε βάζο.



MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ