Εντοπίσαμε τις πιο κομψές οικολογικές λύσεις για τη βεράντα

Οικολογία και design συμμαχούν και ένα καινούριο στυλ προκύπτει για ένα σπίτι φιλικό προς το περιβάλλον.


Οικολογία και design συμμαχούν και ένα καινούριο στύλ προκύπτει από την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για ένα σπίτι που ικανοποιεί τις αισθητικές του ανάγκες και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.


Τώρα μπορείς με πολύ απλές κινήσεις να κάνεις τη βεράντα σου πιο πράσινη και πιο κομψή. Οι designers επενδύουν στην οικολογία και δημιουργούν έπιπλα και διαχωριστικά χώρου που ζωντανεύουν με φυτά. Αυτή η αλληλεπίδραση deign και φύσης ομορφαίνει τις αστικές βεράντες και δημιουργεί μικρές οάσεις που γίνονται το αγαπημένο σημείο συνάντησης για την οικογένεια και την παρέα. Σήμερα η διακόσμηση της βεράντας πρέπει να είναι όμορφη, λειτουργικη και περισσότερο παρά ποτέ ''πράσινη''.


Εντοπίσαμε τις πιο κομψές οικολογικές λύσεις για τη βεράντα


Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο παγκάκι. Όχι μόνο προσφέρει μια άνετη θέση για ξεκούραση αλλά προσθέτει και μια νότα πράσινου στο περιβάλλον. Το σύστημα ονομάζεται Romeo & Juliet και σχεδιάστηκε από τους Bayens, Goethals και Graux για τον οίκο Extremis.

www.designshop.grTώρα τα γλαστράκια θα βρουν τη θέση τους στη βεράντα. Τη λύση έδωσε ο οίκος Offect με το τραπέζι ''Oasis''.

www.offect.se

LIGHT PLUSΔημιούργησε στην ταράτσα σου μια πράσινη όαση με το ''Green''' , το διαχωριστικό που σχεδίασε ο Jean Marie Massaud για τον οικο Dedon.

DEDON

www.dedon.de
Η σειρά '' Elevation'' που σχεδίασε ο Arik Levy για το γερμανικό οίκο Flora συνδυάζει κομμάτια που μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιηθούν σαν καθίσματα, τραπέζια ή γλάστρες.

www.ariklevy.frΗ οικολογία στο Hollywood! Μάθε ποια διάσημη ηθοποιός φτιάχνει τα δικά της καλλυντικά από τα φυτά που καλλιεργεί στον κήπο της εδώ.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Σαν παιδί και 'γω

MUST READ