In Details we trust

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι υφές, τα σχήματα και οι αποχρώσεις είναι η νεοϋορκέζικη τάση που χαρακτηρίζει το Details Cafe, το νέο hot spot του Χαλανδρίου.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι υφές, τα σχήματα και οι αποχρώσεις είναι η νεοϋορκέζικη τάση που χαρακτηρίζει το Details Cafe, το νέο hot spot του Χαλανδρίου.

Από το όνομά του μέχρι τα custom-made φωτιστικά και το φωτισμό, το Details Cafe στο Χαλάνδρι αιχμαλωτίζει την προσοχή στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνοντας την αρχιτεκτονική τάση της εποχής. «Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στο Details Cafe την αναζητήσαμε στα σχήματα, τις υφές, τις αποχρώσεις και τα υλικά», συνοψίζει η αρχιτέκτων Αφροδίτη Μπονάτσου του γραφείου Stones and Walls, που ολοκλήρωσε το project. Συνολικά, η country-city mix αισθητική επιφέρει την ισορροπία στο χώρο, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει μια πολυγωνική μπάρα, έτοιμη να φιλοξενήσει τους bar hoppers της περιοχής. Στο χρώμα του χρυσού, τα φωτιστικά σχηματίζουν ένα πλέγμα στην οροφή και διακοσμούν τόσο την μπάρα όσο και το μεγάλο κεντρικό τραπέζι, το οποίο έχει φόντο μια τοιχογραφία από στένσιλ. «Κάθε υλικό από μόνο του αναδεικνύει την ιδιαιτερότητά του στο χώρο και όλα μαζί στοιχειοθετούν μια ατμόσφαιρα προσιτής πολυτέλειας για καθημερινή απόλαυση», συμπληρώνει η αρχιτέκτων.

www.detailscafe.gr, www.stonesandwalls.com

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Μοdern chalet

Επόμενο άρθρο

Ταξίδι στη Μαδρίτη

MUST READ