Design και παιχνίδι

Η παρείστικη διάθεση, το κέφι και η ζωντάνια εμπνέουν τους Triopton Architects που σχεδίασαν ένα ολοκαίνουργιο νεανικό στέκι, το Αλαλούμ-Play Cafe στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η παρείστικη διάθεση, το κέφι και η ζωντάνια εμπνέουν τους Triopton Architects που σχεδίασαν ένα ολοκαίνουργιο νεανικό στέκι, το Αλαλούμ-Play Café στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Αλαλούμ-Play Café είναι ο νέος χώρος που φτιάχτηκε για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια στην Νέα Φιλαδέλφεια. Τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου ανέλαβαν οι αρχιτέκτονες Triopton που εμπνεύστηκαν από το κέφι του παιχνιδιού και τα υπάρχοντα δομικά στοιχεία. Το Αλαλούμ-Play Café χωρίζεται σε δύο ζώνες διαφορετικής αισθητικής για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών. Συνολικά, το χρώμα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο και δίνει ανάλαφρο τόνο στην αυστηρή γεωμετρία της δομής και των επίπλων. Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν τούβλα για την επένδυση των τοίχων και χρωματιστά φωτιστικά που δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση. Τα ράφια και οι κουπαστές είναι από κόκκινο χάλυβα, οι επιφάνειες μαυροπίνακα στην οροφή και τα έπιπλα από ξύλο πεύκου κρατάνε ισορροπία. Επιπλέον, το Αλαλούμ-Play Café διαθέτει ένα μοναδικό, ειδικά διαμορφωμένο γυάλινο δωμάτιο με poof που φτιάχτηκε για χαλαρή εξάσκηση στο Buzz, το παιχνίδι που παίζεται σε οθόνη με κονσόλα.


Info: Λεωφόρος Δεκελείας 128, Τηλ: 210 2580701, Email: alaloum_2013@yahoo.com

www.triopton.gr

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Στη Σαρδηνία των αντιθέσεων

Επόμενο άρθρο

Seaside Cottage

MUST READ