Seaside Cottage

Είναι στην παραλία της Ψαρούς στην Μύκονο, ανήκει στη διεύθυνση του Belvedere Hotel και προτείνει πολυτελείς διακοπές μέσα στη φύση.

Είναι στην παραλία της Ψαρούς στην Μύκονο, ανήκει στη διεύθυνση του Belvedere Hotel και προτείνει πολυτελείς διακοπές μέσα στη φύση.

Αυτόν τον Ιούνιο το γνωστό design hotel Belvedere της Μυκόνου προσφέρει ένα νέο κατάλυμα στο νησί των ανέμων, συνεπές με την τάση που θέλει τις διακοπές να συνδυάζουν την high end πολυτέλεια με τον φυσικό και ήρεμο τρόπο ζωής. To Seaside Cottage βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από το νερό στην παραλία Ψαρού μέσα σε ένα κήπο με καλαμιές. 9 από τα 17 συνολικά δωμάτιά του μόλις ανακαινίστηκαν, με λευκά νησιώτικα έπιπλα που ενισχύουν το ρομαντικό country ύφος του ξνοδοχείου. Σαν παραθαλάσσιο resort και αγροτουριστικό ξενοδοχείο ταυτόχρονα, το Seaside Cottage προσφέρει στους επισκέπτες του ενδιαφέρουσες υπηρεσίες όπως βόλτες με σκάφος στα μυστικά μέρη της Μυκόνου. Γευστικά η μέρα ξεκινά με τα απολαυστικά Rise and Shine πρωινά και συνεχίζεται με το All Day Snack Menu από την ομάδα του Belvedere.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Design και παιχνίδι

Επόμενο άρθρο

Art Lounge με θέα

MUST READ