Karma, καθαρό design και λιτές γραμμές

Εξαιρετικό στυλ που ακολουθεί τις αρχές του σύγχρονου design και μέγιστη λειτουργικότητα. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κουζίνας Karma της Stosa Cucine

Οι λιτές γραμμές αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα στοιχεία του σχεδιασμού που κάνουν την Karma να ξεχωρίζει. Οι αρμονικές αντιθέσεις των υλικών και των χρωμάτων στα φινιρίσματα προσθέτουν χαρακτήρα και προσδίδουν δυναμισμό που ταιριάζει εξαιρετικά σε χώρους με σύγχρονη, αστική αισθητική.

Η Karma διατίθεται με συρτάρια διαφορετικών διαστάσεων και επιτρέπει στον σχεδιαστή να συνδυάσει εναλλαγές όγκων και γραμμών.

Η πόρτα με την ενσωματωμένη, χωνευτή λαβή οριοθετεί και διακοσμεί ταυτόχρονα την κουζίνα με τρεις τύπους ανοίγματος: λαβή σε όλο το μήκος, λαβή μερικού μήκους, λαβή στο κάτω μέρος, λεπτομέρειες που διασφαλίζουν απόλυτη λειτουργικότητα και συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πρωτότυπου look για το πιο δημιουργικό χώρο του σπιτιού.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ