Το καθιστικό στο επίκεντρο

Το καθιστικό είναι το πιο κοινωνικό δωμάτιο του σπιτιού. Εδώ συμβαίνουν οι πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι συναντήσεις με φίλους, εδώ ζούμε πραγματικές στιγμές χαλάρωσης με όσους αγαπάμε. Αυτή την άνοιξη ανανεώνουμε το καθιστικό μας και ετοιμαζόμαστε για νέες μοναδικές εμπειρίες όπως μόνο το σπίτι μας μπορεί να μας χαρίσει έχοντας τα κατάλληλα έπιπλα που μας αντιπροσωπεύουν και μας ταιριάζουν

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μαζεύονται οι φίλοι στο σπίτι. Να ακούμε τις μουσικές μας, να χαλαρώνουμε πίνοντας τα -κόκκινα- κρασιά μας ή και να ανεβάζουμε την ένταση όταν ανάβει η κουβέντα και τα επιχειρήματα πέφτουν βροχή. Όλες αυτές είναι στιγμές πολύτιμες, αναμνήσεις που φτιάχνουμε με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, εικόνες που μας συντροφεύουν για πάντα. Όλα αυτά τα ζούμε με φόντο το σαλόνι μας. Αυτό είναι το σημείο του σπιτιού όπου γινόμαστε πιο κοινωνικοί αλλά και το σημείο του σπιτιού όπου συναντάμε τον εαυτό μας παρέα με ένα καλό βιβλίο, μετά από μια έντονη μέρα στη δουλειά. 

Το καθιστικό -και οι ώρες που περνούμε σε αυτό- είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την καθημερινότητα μας, γι' αυτό και η επιλογή της αισθητικής, του στυλ, των επίπλων και των αντικειμένων που συνθέτουν αυτό το χώρο είναι ξεχωριστής σημασίας για τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Είναι πολύ ωραίο να γυρίζεις σπίτι σε ένα χώρο που σε αντιπροσωπεύει, σε ξεκουράζει όπως και να δέχεσαι τους φίλους σου σε έναν χώρο που εκφράζει την αισθητική σου, που το αναγνωρίζουν ως δικό σου. Γι' αυτό ακριβώς η δημιουργία του καθιστικού μας είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία. Σε αυτό το σημείο οι άνθρωποι της εταιρείας Gand μπορούν να μας βοηθήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Καθώς στο καθιστικό όλα ξεκινούν από τον καναπέ, πρέπει να φροντίσουμε πρώτα από όλα να είναι άνετος, φιλόξενος, ευρύχωρος και βέβαια σε διαστάσεις που είναι στη σωστή αναλογία με τις διαστάσεις του δωματίου, ώστε ούτε "να πνίγει" τον χώρο, ούτε να μοιάζει μικρός. Αν ο χώρος το επιτρέπει, αν δηλαδή έχουμε στη διάθεση μας περισσότερα τετραγωνικά τότε η επιλογή μας μπορεί να είναι και ένας γωνιακός καναπές. Οι αποχρώσεις του καναπέ θα μας οδηγήσουν και στη διαμόρφωση της χρωματικής παλέτας ολόκληρου του καθιστικού, θα φτιάξουμε αυτό που στη γλώσσα της διακόσμησης λέγεται "moodboard". Συμπληρωματικά χρώματα, κλασικοί ή και πιο τολμηροί συνδυασμοί και βέβαια παιχνίδια με τις εντάσεις και τις αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής οικογένειας είναι τα εργαλεία μας.

Για τις διακοσμητικές λεπτομέρειες -που ολοκληρώνουν την αισθητική και υπογραμμίζουν την ταυτότητα του καθιστικού μια ιδέα είναι να επιλέξουμε έντονα χρώματα, δυνατές αντιθέσεις. Πάντα τα συγκεκριμένα στοιχεία σε μικρή κλίμακα αυξάνουν το ενδιαφέρον.

Στην ομάδα της Gand υπάρχουν έμπειροι διακοσμητές που θα βοηθήσουν να κάνουμε τις πλέον κατάλληλες επιλογές για το δικό μας χώρο. Οι άνθρωποι της εταιρείας μπορούν να προτείνουν απόλυτα customized λύσεις που θα εξυπηρετούν τις δικές μας ανάγκες, που θα "κουμπώνουν" στον δικό μας τρόπο ζωής. Γι' αυτό ακριβώς μας παρέχουν τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών σε οποιοδήποτε σχέδιο, υλικό, χρώμα και διάσταση μας ταιριάζει καλύτερα. Εξάλλου στην Gand γνωρίζουν πως ο χώρος μας είναι μοναδικός -όπως και ο καθένας μας.

Θα βρείτε τα έπιπλά Gand στα βόρεια προάστια στη Λεωφόρο Κηφισιάς 129 στο Μαρούσι στο νέο kατάστημα επίπλων 800 τμ σε 4 ορόφους με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ.

 

gand kathistiko 5

gand kathistiko 4

gand kathistiko 3

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ