Ξύσε & Μύρισε | Η 90s μανία επιστρέφει ως... ταπετσαρία τοίχου!

Απίστευτο; Κι όμως κυκλοφορεί ήδη!

Αν ήσουν παιδί στα late 90s ή early 00s, τότε μάλλον θυμάσαι τα αυτοκόλλητα... "ξύσε και μύρισε". Επειδή, λοιπόν, όπως φαίνεται, η επιστροφή εκείνης της εποχής έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, σου παρουσιάζω τη νέα εκδοχή των "ξύσε και μύρισε". Δεν πρόκειται πλέον για αυτοκόλλητα, ωστόσο, αλλά ταπετσαρίες τοιχου με funky pop prints φρούτων και, φυσικά, την αντίστοιχη μυρωδιά!

Αν όσα ξέρεις μέχρι τώρα για αυτήν δεν σε πείθει, μάθε πως ο Tommy Hilfiger αλλά και η Dita Von Teese έχουν ήδη διακοσμήσει τα σπίτια τους με αυτή την ιδιαίτερη ταπετσαρία.

https://www.instagram.com/p/BaXbzxglgnq/?taken-by=flavorpaper

 

Με την υπογραφή του Jon Sherman, η Flavor Paper, όπως ονομάζεται, είναι όσο cool και quirky όσο ακούγεται χωρίς τον... κίνδυνο που ενδεχομένως να ενέχει ένα τέτοιο προιόν. Βλέπεις, ο Sherman έχει ανακαλύψει ένα υδατοδιαλυτό μείγμα που αρωματίζεται με αιθέρια έλαια και δίνει την ιδιαίτερη μυρωδιά σε κάθε ταπετσαρία.

Για την ώρα οι ταπετσαρίες κυκλοφορούν σε τρία σχέδια (και μυρωδιές αντίστοιχα): μπανάνα, κεράσια και πορτοκάλι!

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που θα σε πείσουν ότι η Flavor Paper είναι αυτό που έλειπε από το σπίτι σου...!

https://www.instagram.com/p/BT7Oe0RFNGB/?taken-by=flavorpaper

 

https://www.instagram.com/p/89KNeAI1QA/?taken-by=flavorpaper

 

https://www.instagram.com/p/lbXUXYo1V4/?taken-by=flavorpaper

 

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ