Το design στην υπηρεσία της καθαριότητας

Μπορεί το σύγχρονο design να μεταμορφώσει ένα από τα πιο λειτουργικά αντικείμενα του σπιτιού, την ηλεκτρική σκούπα, σε design statement; Η απάντηση είναι ναι

Μια νέας γενιάς ηλεκτρική σκούπα, με σύγχρονο design και εργονομικό χαρακτήρα, η νέα Ηλεκτρική Σκούπα Vicko κάνει τη διαφορά. Η αποθήκευσή της απαιτεί όσο χώρο χρειάζεται και μια απλή, μη ηλεκτρική σκούπα ενώ διαθέτει και αναδιπλούμενη λαβή για εύκολη αποθήκευση. Διαθέτει 2 λειτουργίες σε 1 συσκευή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ηλεκτρική σκούπα για πατώματα και χαλιά αλλά και σαν σκουπάκι χειρός για τοπικό καθάρισμα.

Είναι σχεδιασμένη για τη μέγιστη απορροφητικότητα και επιπλέον είναι και φιλική προς το περιβάλλον, με ενεργειακή απόδοση Α+ . Με λειτουργία χαμηλού θορύβου και δοχείο συλλογής σκόνης 0,6 λίτρων που αποτελεί την ιδανική χωρητικότητα, καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Το σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων εγγυάται για την εισαγωγή και εξαγωγή του αέρα ενώ κρατά τα ακάρεα μακριά.

Η νέα Ηλεκτρική Σκούπα 2 σε 1 Vicko, διαθέτει διακόπτη λειτουργίας, εξαρτήματα όπως βουρτσάκι επίπλων και ακροφύσιο για στενές κοιλότητες αλλά και πλενόμενο φίλτρο. Το μήκος του καλωδίου είναι 5 μέτρα για διαδρομές καθαριότητας δίχως τέλος ενώ διαθέτει και ασφάλεια υπερθέρμανσης.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ