Ζήτημα επιλογής

Επιλέξτε για τον προσωπικό σας χώρο κάτι περισσότερο από απλά αντικείμενα. Επιλέξτε έπιπλα μοναδικά με κορυφαία ποιότητα και σύγχρονο design

Η εταιρία Tsimachidis Homedesign ιδρύθηκε το 1957 από τον κ. Τσιμαχίδη Σεραφείμ και από τότε η πορεία της είναι σταθερά πρωταγωνιστική στον κλάδο του χειροποίητου επίπλου και της διακόσμησης. Ύστερα από 60 χρόνια ηγετικής θέσης στον κλάδο του επώνυμου και χειροποίητου επίπλου, η εταιρία συνεχίζει να δημιουργεί και να αποδεικνύει την πολύχρονη εμπειρία της, προσφέροντας στους πελάτες της τεχνογνωσία και κορυφαία ποιότητα.

Η ευρύτητα της συλλογής της, που είναι εμπλουτισμένη με έπιπλα, υφάσματα, στρώματα, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα σπιτιού, προέρχεται από επώνυμους Ιταλικούς και Ελληνικούς οίκους. Νέες φόρμες, νέες γραμμές, σε αξεπέραστη πάντα ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια.

Εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται δίπλα στους πελάτες σε όλα τα  στάδια, από την μελέτη και διακόσμηση του εσωτερικού χώρου έως την άψογη παράδοση, το after sales service και την τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η εταιρία Tsimachidis Homedesign εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! Περιπλανηθείτε στον κόσμο του design, ανακαλύψτε τη σύγχρονη καλαισθησία και κάντε δικά σας έπιπλα που είναι κάτι παραπάνω από απλά αντικείμενα για το σπίτι σας. Είναι έπιπλα μοναδικά, πάντα σε κορυφαία ποιότητα, με την υπογραφή Tsimachidis.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ