Οι 3D τοίχοι αλλάζουν τα κλισέ

Οι τοίχοι αποκτούν τρίτη διάσταση με τις 3D επενδύσεις. Καινούριο στυλ που αλλάζει εντυπωσιακά τον χώρο

Η προσθήκη μιας επένδυσης τοίχου με τρισδιάστατη υφή θα αλλάξει εύκολα και για πάντα το ύφος οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. Καλύτερα να επιλέξετε μόνο έναν τοίχο του δωματίου ώστε το εφέ να αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη και να μην κουράσει. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κάθε δωμάτιο:

Στο μπάνιο. Αλλάξτε τελείως την αίσθηση στο μπάνιο επενδύοντας έναν μόνο τοίχο με 3D πλακάκια σε λευκή απόχρωση.

Στο υπνοδωμάτιο. Μια 3D επένδυση θα μετατρέψει τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σε μεγάλο και πολυτελές κεφαλάρι. Ταιριάξτε το στυλ του κρεβατιού με τον τοίχο για αρμονικό αποτέλεσμα. 

Στην τραπεζαρία. Τα λιτά έπιπλα της τραπεζαρίας αναδεικνύονται τέλεια από έναν τοίχο με έντονη ανάγλυφη επένδυση. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η χρήση των 3D επενδύσεων ενδείκνυται για ένα μόνο τοίχο του δωματίου. 

Στην είσοδο. Το "βαρετό" χολ μεταμορφώνεται στον πιο συναρπαστικό χώρο υποδοχής με maximal 3D ταπετσαρίες. Εδώ, το μέταλλο, ή το χαρτί κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο καθιστικό. Το μίνιμαλ καθιστικό ζωντανεύει με 3D επενδύσεις. Αν μάλιστα έχουν και ηχοαπορροφητικές ιδιότητες, είναι η τέλεια λύση για τα μικρά και… φασαζιόρικα σπίτια.

Στην είσοδο

Στο καθιστικό

Στην τραπεζαρία

Στο μπάνιο

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ