O Brad Pitt σχεδιάζει έπιπλα!

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται μπροστά του

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται μπροστά του


O 48χρονος ηθοποιός συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Frank Pollaro για μια νέα σειρά επίπλων, η οποία θα ονομαστεί Pitt-Pollaro. "Έίχα κάποιες ιδέες για κτίρια και έπιπλα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ανακάλυψα για πρώτη τον[Charles Rennie] Mackintosh και τον Frank Lloyd Wright," δήλωσε ο Brad στο περιοδικό Architectural Digest.


"Στην πραγματικότητα, ανακάλυψα τον Wright στο κολέγιο, όταν έψαχνα για ένα χαλαρό μάθημα προκειμένου να ξεφύγω από τα γαλλικά. Αυτό άλλαξε για πάντα τη ζωή μου."


Οι δυο τους αποφάσισαν να συνεργαστούν ένα απόγευμα όταν ο Frank επισκέφτηκε το σπίτι του Brad να εγκαταστήσει ένα κομμάτι που του είχε παραγγείλει. Τότε είδε το τετράδιο με τα σκίτσα του και του είπε "Γιατί δεν φέρνουμε κάποια από αυτά τα σχέδια στην πραγματικότητα;''.


O Brad Pitt σχεδιάζει έπιπλα!



Η συλλογή Pitt-Pollaro θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στις 13 Νοεμβρίου. Εάν δεν μπορείς να παραβρεθείς εκεί όμως μπορείς να την δεις online στο site pitt-pollaro.com που θα βγει στον αέρα  στις 11 Νοεμβρίου!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ