Πώς να μετατρέψεις το σπίτι σου σε Hamam

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα νέα διάσημα είδη μπάνιου από την Τουρκία που έρχονται αποκλειστικά στα Notos Galleries.


Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα νέα διάσημα είδη μπάνιου από την Τουρκία που έρχονται αποκλειστικά στα Notos Galleries.


Τα πολυτελή προϊόντα Hamam μέχρι πρότινος τα έβρισκε κανείς στα πιο γνωστά καταστήματα του εξωτερικού όπως το La Rinascente στο Μιλάνο, το Harrod’s στο Λονδίνο ή το Harvey Nichols στην Κωνσταντινούπολη και στα πιο διάσημα spa και ξενοδοχεία. Πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Notos Galleries.


Η γκάμα του brand εκτός απο καταπληκτικά είδη μπάνιου (είδαμε από κοντά τις πετσέτες και τα μπουρνούζια και κυριολεκτικά τα λατρέψαμε) περιλαμβάνει και τις διάσημες μεταξωτές pestemal μαντήλες που φημίζονται μεταξύ άλλων για την αξεπέραστη ποιότητά τους. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με την αποκλειστική τεχνολογία Hydrocotton και με φυσικά, φιλικά προς το δέρμα υλικά που προσφέρουν την αίσθηση της απόλυτης απαλότητας.


Miss Bloom’s tip: Mία Pestemal μαντήλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: μπορει να σε συντροφεύσει στο spa, να χρησιμοποιηθεί σαν πετσέτα μετά το μπάνιο σου ή ακόμα και να μετατραπεί στο τέλειο παρεό!

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ