Προτεραιότητα στο περιβάλλον

Η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Alumil για την επόμενη δεκαετία

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Alumil καινοτομεί με προϊόντα που ξεχωρίζουν στην παγκόσμια αγορά. Τα κορυφαίας ποιότητας αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που παράγει είναι αποτέλεσμα όχι μόνο τεχνολογικής υπεροχής, αλλά και του κυκλικού μοντέλου παραγωγής της, που λειτουργεί σε συνάρτηση με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και του αειφόρου επιχειρηματικού σχεδιασμού που ακολουθεί.

Στα πλαίσια την ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας με παραγωγικές διαδικασίες που συνεισφέρουν σε μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, προχώρησε σε επένδυση 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία νέας μονάδας διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς. Ο διαχωρισμός του σκραπ γίνεται πλέον μηχανικά, μαγνητικά και με τη χρήση ακτινών Χ. Η συγκεκριμένη επένδυση, η οποία ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις τριών μηνών, δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει η εταιρεία σε βάθος 3ετίας κατά 40% το "πράσινο" αλουμίνιο το οποίο παράγει, με σκοπό να αποτελέσει το 70% της συνολικής πρώτης ύλης που εισέρχεται στην παραγωγή.

Προτεραιότητα στο περιβάλλον

Το μεγαλύτερο διακύβευμα για την Alumil είναι να δρα και να αναπτύσσεται μέσα σε ένα περιβάλλον κοινωνικής ευημερίας. Η προστασία της φύσης αποτελεί προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτό και στην Alumil, με ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον, θα γίνεται ό,τι είναι δυνατό για ένα "πράσινο" μέλλον, με καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ