Στο σκάφος του αρχιτέκτονα

Οι αρχιτέκτονες Claudio Lazzarini και Carl Pickering παρουσιάζουν το γιοτ Wally 118, το πιο hot μηχανοκίνητο σκάφος για τους λάτρεις της θάλασσας, της ταχύτητας και του καλού design.

Οι αρχιτέκτονες Claudio Lazzarini και Carl Pickering παρουσιάζουν το γιοτ Wally 118, το πιο hot μηχανοκίνητο σκάφος για τους λάτρεις της θάλασσας, της ταχύτητας και του καλού design.

Η ζωή στη θάλασσα μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από τους καλοκαιρινούς μήνες. Τουλάχιστον για τους λίγους και τυχερούς ιδιοκτήτες του ταχύπλοου σκάφους Wally 118. Σχεδιασμένο από του αρχιτέκτονες Lazzarini Pickering, το κομψό και αθλητικό Wally 118 είναι το νέο κόσμημα της συλλογής σκαφών της exclusive εταιρείας Wally που φημίζεται για τον συνδυασμό των υψηλών αποδόσεων με το κορυφαίο design. Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν μία κάθετη τοξωτή δομή του εξασφαλίζει άψογη ταχύτητα, σταθερότητα και έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζει το μάτι. Με 36 μέτρα μήκος, οι εσωτερικοί χώροι του σκάφους συνδυάζουν τα πάντα, από ένα άνετο κατάστρωμα, μέχρι διπλές καμπίνες αλλά και έναν χώρο... συσκέψεων.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Στο ράντσο του Tom Ford

Επόμενο άρθρο

Οne Athens

MUST READ