Το νέο Salon de Bricolage στη Στοά Σπυρομήλιου

Η ιδιωτική λέσχη που άφησε εποχή στο Κολωνάκι μόλις άλλαξε location. Πλέον πιο κεντρικά δεν γίνεται

Το ύφος του interior design είναι γνώριμο από την Αλωπεκής. Ο ιδιαίτερος αυτός τρόπος να συνδυάσει κανείς διαφορετικά υλικά, ύφη και αισθητικές δημιουργώντας ένα καινούριο και ταυτόχρονα εντελώς αρμονικό αποτέλεσμα είναι ικανότητα που έχουν λίγοι, ανάμεσα τους σίγουρα ο Χρύσανθος και ο Σπύρος Πανάς, ιδιοκτήτες και εμπνευστές του Salon de Bricolage. Το χαρακτηριστικό αυτό mix and match με έντονη τη αισθητική σφραγίδα των αδερφών Πανά είναι σαφώς σήμα κατατεθέν του Salon de Bricolage -ταυτότητα θα λέγαμε- που ακολουθεί τη λέσχη και στον καινούριο της χώρο, στη Στοά Σπυρομήλιου.  

Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός, τα vintage έπιπλα, τα σημαντικά έργα τέχνης (πολλά από την προσωπική συλλογή της οικογένειας Πανά) και βέβαια οι τόσο χαρακτηριστικοί ίπποι γυμναστικής που χρησιμοποιούνται ως μπαρ, τοποθετημένοι στο κέντρο είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν. Ξεχωριστή θέση στο χώρο έχει και ο μεγάλος καθρέφτης με το κείμενο "Ένας λόγος να μείνω, ένας λόγος να φύγω" από την παράσταση Τιτανικός του Κωνσταντίνου Ρήγου που παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Το νέο Salon de Bricolage στη Στοά Σπυρομήλιου

Το Salon de Bricolage με το νέο του location σηματοδοτεί την αλλαγή των συντεταγμένων των Αθηναίων urbanites που φαίνεται πως βρίσκουν νέο προσανατολισμό στο City Link και την ευρύτερη περιοχή της Βουκουρεστίου και του Συντάγματος. 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ