e&o, από το Λονδίνο στην Αθήνα

Ένα από τα πιο φημισμένα "pan asian" εστιατόρια του Λονδίνου, έρχεται στην Αθήνα. Το e&o Athens ανοίγει στον 8o όροφο του καινούριου Athens Marriott και οι foodies κατεβαίνουν στο φαληρικό δέλτα

Bonus στις υπέροχες, ασιατικών αποχρώσεων, γεύσεις και τα super cocktails η συγκλονιστική θέα που ξεκινάει από την παραλιακή και φτάνει μέχρι το κέντρο της Αθήνας με highlight βέβαια το ΚΠΙΣΝ απέναντι. Η νέα, αθηναϊκή εκδοχή του λονδρέζικου e&o, τα έχει όλα. Ένα από τα πιο hip εστιατόρια του Notting Hill, πρωτοπόρος των "pan asian restaurants" που έγιναν μια από τις πιο δυνατές τάσεις της γαστρονομίας στο Λονδίνο, το e&o έγινε αστραπιαία γνωστό για τα πολύ καλά cocktails, τη ζωντανή ατμόσφαιρα και βέβαια τις εξαιρετικές γεύσεις. Στην Αθήνα έρχεται σε έναν μοναδικό χώρο στον όγδοο όροφο του καινούριου Athens Marriot, απέναντι από το ΚΠΣΙΝ.     

e&o, από το Λονδίνο στην Αθήνα
Ο χώρος του playroom

Μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα του μενού είναι η σαλάτα με πάπια και καρπούζι, τα noodles με αστακό, οι γαρίδες tempura και η τραγανή πάπια με pancakes. Από τα επιδόρπια ξεχωρίζουν το λεμονόχορτο μπρουλέ και η γρανίτα από λίτσι. Ο χώρος είναι δομημένος σε διαφορετικές ενότητες, με διαφορετικές χρήσεις και το όλο σύνολο γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον: υπάρχει ceviche bar που θα σερβίρει φρέσκο ceviche, playroom με επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, shuffleboard και μπιλιάρδο, καθώς και ένα ευρηματικό photo booth. Στο μπροστινό cocktail bar θα σερβίρονται ποτά, με μια μεγάλη ποικιλία από σάκε και βραβευμένα ιαπωνικά ουίσκι. 

Το καινούριο Athens Marriott είναι ένα εντυπωσιακό, μητροπολιτικό ξενοδοχείο, με αέρα Αθήνας. Τα φυσικά υλικά, όπως το μάρμαρο και το ξύλο, οι design λεπτομέρειες και βέβαια η τελευταία λέξη της τεχνολογίας δίνουν τον τόνο σε όλους τους χώρους. Σύντομα νεότερα ;)

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ