Sanders Hotel, Κοπεγχάγη τώρα!

Το Sanders, το καινούριο αγαπημένο ξενοδοχείο των design addicts, βρίσκεται στην Κοπεγχάγη και καταργεί τα κλισέ του σκανδιναβικού στυλ.

Βρίσκεται σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα, στη γειτονιά πίσω από το βασιλικό θέατρο της Δανίας στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Ο ιδιοκτήτης Alexander Kølpin είναι πρώην χορευτής του μπαλέτου, κάτι που εξηγεί άλλωστε τις αναφορές στον κόσμο του θεάτρου που είναι εμφανείς σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Όπως λέει ο ίδιος:

Σε όλη μου τη ζωή διηγούμαι ιστορίες, αυτό ήθελα να κάνω και με το Sanders. Μπαίνοντας εδώ οι καλεσμένοι μας θέλω να νιώθουν σαν να ανεβαίνουν στη σκηνή, να νιώθουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, με το Sanders να γίνεται το ιδανικό σκηνικό των εμπειριών τους

Sanders Hotel, Κοπεγχάγη τώρα!

Για τη δημιουργία αυτού του πραγματικά ιδανικού σκηνικού εμπειριών συνεργάστηκε με το αρχιτεκτονικό γραφείο Lind + Almond. Μαζί επέλεξαν ήπια χρώματα, διακριτικές αποχρώσεις που δεν ακολουθούν τις τάσεις της εποχής, ενώ τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα και το μάρμαρο χρησιμοποιήθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερο. Καθόλου έντονος και περισσότερο "ζεστός" και ήπιος ο φωτισμός έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής αίσθησης που αφήνει το Sanders στους επισκέπτες του.

HOTEL SANDERS IN BRIEF

  • 54 δωμάτια,
  • 3 εστιατόρια: Sanders Kitchen / The Conservatory / The Courtyard
  • 1 bar: Tata

 

 

 

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ