Βest Hotel Project: The Met

Το ξενοδοχείο The Met Hotel που διαμόρφωσε το γραφείο Zege Architects ανακηρύχθηκε The Best Hotel Project στον διεθνή διαγωνισμό Idea Tops στην Σεντζέν στην Κίνα. 

Το ξενοδοχείο The Met Hotel που διαμόρφωσε το γραφείο Zege Architects ανακηρύχθηκε The Best Hotel Project στον διεθνή διαγωνισμό Idea Tops στην Σεντζέν στην Κίνα.

Το γραφείο Zege Architects συμμετείχε στον διαγωνισμό Idea Tops, International Space Awards στην Κίνα βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Hotel Project για το σχεδιασμό του κορυφαίου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη The Met Hotel κερδίζοντας την πρωτιά από σημαντικά αρχιτεκτονικά γραφεία όπως Jean Nouvel από τη Γαλλία, Fuksas από την Ιταλία, Henn από τη Γερμανία, Like από την Πορτογαλία και Erpicum από το Βέλγιο. Στην εντυπωσιακή τελετή στην πόλη Σεντζέν το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Zege architects ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδη (Minas Kismidis Architecture in Concept Studio) ο οποίος διακρίθηκε στην κατηγορία Best Restaurant Award . Τα βραβεία Space Design Awards Idea Tops υποστηρίζονται ενεργά από την Κινεζική Κυβέρνηση, διοργανώνονται από την ιστοσελίδα www.a963.com το πρώτο και μεγαλύτερο portal για την αρχιτεκτονική και το Interior Design σε ολόκληρη την Κίνα και συνδέονται με τρία Ακαδημαϊκά Ιδρύματα: Την Ακαδημία Τεχνών και Design του Πανεπιστημίου Tsinghua, την Κινεζική Κεντρική Ακαδημία Καλών Τεχνών και την Ακαδημία Καλών Τεχνών του Tianjin.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατεράκης

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Στο Λονδίνο του Ian Schrager

Επόμενο άρθρο

Αesop στο Βερολίνο

MUST READ