Pop school

Ένα νεοκλασικό κτίριο στη Βαλένθια της Ισπανίας μετατράπηκε σε σχολή ξένων γλωσσών με το χαρακτηριστικό ποπ design του γραφείου Masquespacio.

Ένα νεοκλασικό κτίριο στη Βαλένθια της Ισπανίας μετατράπηκε σε σχολή ξένων γλωσσών με το χαρακτηριστικό ποπ design του γραφείου Masquespacio.

Ένα μνημειακό κτίριο, χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Βαλένθια, επέλεξε για να εγκατασταθεί η σχολή ξένων γλωσσών 2Day. Το μεγάλο στοίχημα της ανακαίνισης ήταν να εξισορροπήσει τα μεγαλειώδη στοιχεία της αρχιτεκτονικής με το δροσερό ύφος που ταιριάζει στους χώρους εκπαίδευσης για ενήλικες, -εν προκειμένω με διεθνείς βλέψεις στην καριέρα τους. Με αυτό το σκεπτικό δούλεψαν οι interior designers Masquespacio, οι οποίοι φημίζονται για τον ποπ και κομψό σχεδιασμό τους. Αρχικά χώρισαν τα 183 τετραγωνικά μέτρα σε τρεις αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα καθηγητών και ένα καθιστικό. Η νεοκλασική αρχιτεκτονική της Βαλένθια επηρέασε τη διαμόρφωση του χώρου, όπως φαίνεται στο κτίριο. Στην διακόσμηση, το ξύλο του πεύκου, τα ανεπίσημα κι ελαφριά έπιπλα, τα μαξιλάρια και τα φυτά δημιουργούν μία οικεία σπιτική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, με την απλότητά τους αναδεικνύουν τις γύψινες διακοσμήσεις στους τοίχους και τις οροφές, όπως επίσης τα μεγάλα παράθυρα. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ίδια με αυτά στο λογότυπο και τα γραφιστικά εικαστικά που αποτελούν την εταιρική ταυτότητά του, την οποία επιμελήθηκαν επίσης οι Masquespacio. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν το γαλάζιο, το κίτρινο και το ροζ που αντιπροσωπεύουν τα τρία θεσμοθετημένα επίπεδα στις πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών στην Ευρώπη.


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

"One Thousand Museum"

Επόμενο άρθρο

Στο ράντσο του Tom Ford

MUST READ