Το έξυπνο trend που ακολουθούν top ξενοδοχεία και βίλες

Στα ξενοδοχεία η πρώτη και η τελευταία εντύπωση κάνουν τη διαφορά. Δείτε πώς να κερδίσετε τους επισκέπτες σας!.

Είναι γνωστό ότι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση κάνουν τη διαφορά. Σε αυτό το πλαίσιο τα τελευταία χρόνια πολλά ξενοδοχεία επιλέγουν να καλωσορίσουν ή να αποχαιρετήσουν τους πελάτες τους με ένα δώρο, το λεγόμενο complimentary gift. Πρόκειται για ένα δώρο που ολοκληρώνει και βελτιώνει όλη την εμπειρία των επισκεπτών σε κάθε κατάλυμα, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των παροχών του και βοηθά στο να δημιουργηθεί μια πιστή βάση πελατών. Το complimentary gift μπορεί να είναι από κάποιο τοπικό προϊόν μέχρι κάτι ξεχωριστό και χρηστικό που μπορούν να κρατήσουν για να θυμούνται για πάντα εκείνο το ταξίδι τους.

Το έξυπνο trend που ακολουθούν top ξενοδοχεία και βίλες

Complimentary gifts για ξενοδοχεία, βίλες και yachts βρες εδώ 

Ένα ελληνικό brand που έχει επιλεχθεί από πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία, βίλες και yachts τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό για τη δημιουργία welcome ή goodbye δώρων είναι η Sun of a Beach. Πρόκειται για το μεγαλύτερο summer brand της Ελλάδας,  το οποίο δημιουργεί premium προϊόντα από πετσέτες και μπουρνούζια μέχρι μάσκες ύπνου, pouches και τσάντες θαλάσσης και κατάφερε να "ταξιδέψει” με τα προϊόντα του τα vibes της ανεμελιάς των διακοπών στην Ελλάδα σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει complimentary gifts από τη Sun of a Beach είναι το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι, το One & Only Le Saint Geran στον Άγιο Μαυρίκιο που προσφέρει δώρο πετσέτες, το W Costa Navarino που δίνει για complimentary gifts pouches & beach bags, το Four Seasons στην Αθήνα, που προσφέρει πετσέτες, το Domes Noruz στα Χανιά που έχει ως complimentary gifts πετσέτες και τσάντες, αλλά και μερικά boutique hotels όπως το The Rooster στην Αντίπαρο, το White Coast στην Μήλο, το Grace στην Σαντορίνη, το Parocks στην Πάρο, και το Belvedere στη Μύκονο.

Sun of a Beach

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα complimentary gifts της Sun of a Beach βρες εδώ

Γιατί να επιλέξεις τη Sun of a Beach;

- Ένα χρηστικό δώρο που θα μείνει

Το πιο αναμενόμενο welcome gift είναι ένα καλάθι με κρασί και λιχουδιές. Προσφέροντας κάτι από τη Sun of a Beach, όχι μόνο θα εκπλήξεις τους επισκέπτες σου, αλλά θα του προσφέρεις και κάτι χρήσιμο για τις διακοπές και για την καθημερινότητά του, που μπορεί να κρατήσει για πάντα και όχι να το καταναλώσει σε λίγες ώρες. 

- Ποιότητα & μοναδικό στυλ

Τα προϊόντα της Sun of a Beach κατασκευάζονται από οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα από 100% premium βαμβάκι. Εκτός όμως, από εξαιρετική ποιότητα έχουν και ιδιαίτερο και κομψό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα αυτό που την έχει κάνει αγαπητή στον κόσμο είναι τα τολμηρά patterns και τα πολύ ξεχωριστά χρώματα των προϊόντων της. Είναι με λίγα λόγια, ό,τι πρέπει για ένα δώρο, το οποίο με το που το δει ο επισκέπτης θα νιώσει μοναδικός και ότι σίγουρα έκανε μια καλή επιλογή στην αναζήτηση ξενοδοχείου. Παράλληλα, θα νιώσει ότι ο ξενοδόχος ασχολήθηκε πραγματικά και έψαξε να βρει κάτι ποιοτικό και ιδιαίτερο από ένα γνωστό brand για να προσφέρει. 

Sun of a Beach

Complimentary gifts από την Sun of a Beach βρες εδώ

Μελέτη του ξενοδοχείου

Αυτό που κάνει την Sun of a Beach να ξεχωρίζει από άλλες εταιρείες που αναλαμβάνουν τη δημιουργία welcome & goodbye gifts, είναι ότι έχει μια ολόκληρη δημιουργική ομάδα που μελετά το ξενοδοχείο τόσο χρωματικά, όσο και στυλιστικά, ώστε να προτείνει πράγματα που ταιριάζουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα του χώρου. Είναι δίπλα στον πελάτη τους, ώστε να βρουν μαζί κάτι που πραγματικά τους ταιριάζει και θα εντυπωσιάσει.

Custom made δώρα

Παράλληλα, δίνουν τη δυνατότητα όλα τα δώρα να γίνουν custom made, που σημαίνει ότι η Sun of a Beach αναλαμβάνει να κάνει κεντήματα ή τυπώματα με το logo του ξενοδοχείου πάνω σε ο,τιδήποτε επιλέξουν.

Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που θα προσφέρει σαν δώρο να είναι αμιγώς Sun of a Beach χωρίς κάποιο customization. 

Sun of a Beach

Custom complimentary gifts μπορείς να βρεις εδώ

Προσφέρεις ένα δώρο που θα εκτιμηθεί

Η Sun of a Beach δημιουργήθηκε το 2011 και από τότε κατάφερε να μετατρέψει τις παραδοσιακές και αδιάφορες πετσέτες θαλάσσης σε premium fashion statement αξεσουάρ. Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Δημιούργησε μπουρνούζια, μάσκες ύπνου, τσάντες και τσαντάκια, pouches για τα αντηλιακά, ακόμα και beach apparel όπως ponchos για μικρούς και μεγάλους και πετσετέ φορέματα, γιλέκα και κιμονό. Όλα με το μοναδικό στυλ του brand, που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού τα προϊόντα τους έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 20 χώρες.

Έτσι, λοιπόν ο κάθε ξενοδόχος θα ξέρει ότι προσφέρει ένα δώρο από ένα well-known brand που σίγουρα θα εκτιμήσουν πολύ οι επισκέπτες ήδη από τη σακούλα, πριν να δουν το περιεχόμενό της.

Sun of a Beach

Το δώρο του ξενοδοχείου μπορεί να συνοδεύεται και με ένα ευχαριστήριο γράμμα καλωσορίσματος ή αποχαιρετιστήριο -ανάλογα με το πότε θα επιλέξουμε να το δώσουμε- υπογεγραμμένο από τον hotel manager, ώστε ο κάθε επισκέπτης να νιώσει ότι το ξενοδοχείο ασχολήθηκε προσωπικά με αυτόν και ότι ενδιαφέρεται για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του και έτσι μπορεί να δημιουργήσει μια πιο προσωπική σύνδεση μαζί του. 

Οι επισκέπτες που έχουν μια θετική εμπειρία σε ένα ξενοδοχείο είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν στο μέλλον. Προσφέροντας δώρα, τα ξενοδοχεία μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα οι επισκέπτες να επιλέξουν να μείνουν ξανά σε αυτούς στο μέλλον, ενώ παράλληλα είναι πιο πιθανό να το συστήσουν σε φίλους και συγγενείς, αλλά και να γράψουν μια καλή κριτική στο TripAdvisor. Είναι με λίγα λόγια, μια μικρή συμβολική κίνηση που μπορεί να φέρει πολλά καλά σε ένα ξενοδοχείο.

Sun of a Beach

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές της Sun of a Beach για τα ξενοδοχεία μπορείς να βρεις εδώ




 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ