Trend alert: Εξωτερική κουζίνα

Αν και το καλοκαίρι φαντάζει λίγο μακριά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε μία σημαντική επένδυση για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού

Μία από τις τάσεις του εξωτερικού, που φαίνεται να κερδίζει έδαφος σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι η χρήση εξωτερικής κουζίνας. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η αγορά εξωτερικής κουζίνας δεν αποτελεί μία απλή καταναλωτική αγορά με διακοσμητική χρήση, αλλά μία σοβαρή επένδυση για το σπίτι με πολλά οφέλη.

Ψυχαγωγία και ευχαρίστηση

Η εξέλιξη του barbeque ακούει στο όνομα "εξωτερική κουζίνα". Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός προσφέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές για ένα χαλαρό γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους γύρω από την εστία. Ακόμα, όλο το μαγείρεμα γίνεται εξ ολοκλήρου στον εξωτερικό χώρο, χωρίς να χρειάζεται η χρήση άλλων σημείων του σπιτιού ή να λερώνονται οι εσωτερικοί χώροι, αφού οι εξωτερικές κουζίνες περιλαμβάνουν εκτός από το barbeque και νεροχύτη, ξύλο κοπής, συρτάρια και παγοθήκες.

Επέκταση του βιώσιμου χώρου

Ένας παραγωγικός εξωτερικός χώρος, που χρησιμοποιείται όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά και για την κάλυψη πρακτικών αναγκών όπως το μαγείρεμα, δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου σπιτιού, καθώς οι χώροι μέσα και έξω γίνονται ενιαίοι.

Αύξηση αξίας του σπιτιού

Σύμφωνα με τον Μάριο Κυριακίδη, CEO της εταιρείας Kyriakides Group: "Εκτός από την ψυχαγωγία, ένα σημαντικό όφελος για τους ιδιοκτήτες σπιτιού είναι η χρηματική αξία από την προσθήκη εξωτερικής κουζίνας. Ήδη σε χώρες του εξωτερικού, τα σπίτια με υπαίθριες κουζίνες τείνουν να πωλούνται έως και 30% ακριβότερα σε σχέση με εκείνα που δεν διαθέτουν".

Προτεραιότητα της Kyriakides Group είναι η κατασκευή και η προμήθεια επίπλων για οικιακή χρήση, που καλύπτουν τις ανάγκες όσων επιζητούν την ποιότητα, τον σχεδιασμό και την απαράμιλλη αισθητική. Η σειρά αποτελείται από κουζίνες και barbeque σε διάφορες εκδοχές.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Νέα παράδοση

Επόμενο άρθρο

Vintage style με θέα

MUST READ