Ο Νικόλας Λαμπρογιώργος έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά εστιατόρια της Αθήνας. Μαζί με τη σύζυγο του, Κωνσταντίνα Ρούσσου, δημιούργησαν το Mirra, ένα all day στέκι στην Κύθνο, το νησί που αυτό το καλοκαίρι συζητήθηκε -και συζητιέται- περισσότερο από κάθε άλλο.
Ανοιχτό από το πρωί με ένα δυνατό brunch, το Mirra συνεχίζει έως το βράδυ προτείνοντας γεύσεις οικείες, πιάτα που βασίζονται στην ποιότητα και πηγαίνουν τον όρο "comfort food" όχι ένα, αλλά πολλά βήματα παραπέρα. Το μενού εστιάζει σε τρεις άξονες: τα αυγά, την pinsa και τα burgers. Τα αυγά έχουν τον πρώτο λόγο στο πρωϊνο μαζί με μοναδικά healthy bowls, αλλά και μια ποικιλία από διαφορετικά club sandwiches.
Η pinsa είναι η παραδοσιακή πίτσα (με ή χωρίς σάλτσα ντομάτας) που γεμίζεται με υλικά με το χέρι και ψήνεται αριστοτεχνικά για να γίνει σωστά τραγανή. 12 διαφορετικές εκδοχές pinsa μπορεί να βρει κανείς στο Mirra, καθώς εδώ δεν παίζουν με το συγκεκριμένο θέμα, το έχουν πάρει πολύ σοβάρα. Όπως το ίδιο κάνουν και με το θέμα "burger", αλλά και με τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων που κυριαρχούν στο βραδινό μενού.
Το Mirra είναι η ευχάριστη έκπληξη του Μέριχα. Ένα ιδιαίτερο εστιατόριο, όπου η προσωπική φροντίδα του Νικόλα και της Κωνσταντίνας είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια. Τα πάντα περνούν από τα χέρια τους -και τα αυστηρά τους κριτήρια- γι' αυτό άλλωστε και το Mirra έχει ήδη καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην Κύθνο.