Ένα πολύ σημαντικό event για το χώρο της τεχνολογίας στην Αθήνα το Σεπτέμβριο

Η πρώτη έκθεση υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών με θέα θάλασσα

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου η Αθήνα -και πιο συγκεκριμένα η Αθηναϊκή Ριβιέρα- γίνεται το κέντρο του κόσμου της τεχνολογίας. Για τέσσερις ημέρες οι decision makers, οι κατασκευαστές, οι retailers και οι ειδικοί, όλοι οι άνθρωποι της αγοράς των ηλεκτρονικών ειδών θα συναντηθούν στο Grand Resort Lagonissi, στο πλαίσιο της έκθεσης Reconnect.

Μια αληθινά πρωτοποριακή διοργάνωση, η Reconnect είναι η πρώτη έκθεση του είδους που πραγματοποιείται κυριολεκτικά στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Συνδυάζοντας τις state-of-the-art εγκαταστάσεις και το απίστευτο τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Reconnect πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα. Ένα διαφορετικό event με διεθνή ακτινοβολία και δυναμική, που καταργεί το δίλημμα "Business or Pleasure” καθώς συνδυάζει και τα δύο.

Μία εξαιρετική ευκαιρία για τον κόσμο της τεχνολογίας να συναντηθεί ξανά και να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από πρώτο χέρι. Στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων και ιδιωτικά meetings θα διοργανώνονται καθημερινά, δημιουργώντας ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και networking.

Ταυτόχρονα, μία σειρά από live sessions με ορισμένους από τους πιο καταξιωμένους ειδικούς και γνώστες του χώρου θα συμβαίνουν στη virtual πλατφόρμα της έκθεσης προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας και πολλαπλασιάζοντας το κοινό της έκθεσης.

Η Reconnect, τη διοργάνωση της οποίας έχει η Z Empire, έρχεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τις εκθέσεις τεχνολογίας -και όχι μόνο. Μία νέα εμπειρία τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, μια πραγματικά πρωτοποριακή διοργάνωση.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ