Daydreaming στη λίμνη Κόμο

Το νούμερο ένα resort της Ιταλίας -και το τρίτο καλύτερο της Ευρώπης- σύμφωνα με τα Travel + Leisure World's Best Awards βρίσκεται στο Μπελάτζιο της λίμνης Κόμο και έχει ιστορία 150 χρόνων. Καλώς ήρθατε στη Villa Serbelloni

Μέλη βασιλικών οικογενειών, αρχηγοί κρατών και σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς συμπεριλαμβάνονται στη guest list του Grand Hotel Villa Serbelloni. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο JFK, o Αλ Πατσίνο είναι κάποια μόνο από τα ονόματα φανατικών φίλων του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου. Με χαρακτηριστική "old world charm" η Villa Serbelloni είναι η επιτομή του διαχρονικού, αυθεντικού, ιταλικού στυλ, αυτού του τόσο ιδιαίτερου στυλ που βρίσκεις στο Cafe Greco της Ρώμης, ή στην Casa degli Atellani στο Μιλάνο. 

Το 2019 ήταν μια χρονιά με μια πολύ σημαντική βράβευση για τη Villa Serbelloni. Το ξενοδοχείο, που παραμένει πάντα μια οικογενειακή επιχείρηση, διακρίθηκε ως το Νο1 resort στην Ιταλία -και το No3 σε ολόκληρη την Ευρώπη- στα Travel + Leisure World's Best Awards. Στα απολύτως μοναδικά χαρακτηριστικά της Villa Serbelloni, μαζί με την απίστευτη θέα στη λίμνη Κόμο, μαζί με τη γειτνίαση με το Bellagio, το πιο όμορφο χωριό της λίμνης, μαζί με το μοναδικό flair της εσωτερικής διακόσμησης, συμπεριλαμβάνεται και η φροντίδα του προσωπικού προς κάθε φιλοξενούμενο, φροντίδα που σε κάνει να νιώθεις μοναδικός.  

Daydreaming στη λίμνη Κόμο

Η ιστορία της Villa Serbelloni ξεκινάει το 1850 όταν ξεκίνησε να κατασκευάζεται ως σπίτι διακοπών για μία από τις αριστοκρατικές οικογένειες του Μιλάνου, ενώ ως ξενοδοχείο πρωτολειτούργησε το 1873. Το εσωτερικό της αντικατοπτρίζει το καλό γούστο των ευγενών της εποχής. Οι τοίχοι και οι οροφές της κοσμούνται με τοιχογραφίες και πίνακες μυθολογικών σκηνών, με επιχρυσωμένα πλαίσια και γιρλάντες, ναούς, στόπι, φλαμίνγκο και. Σε πολλές οροφές αγαπημένο θέμα είναι οι floral σκηνές σε γκρι και ροζ τόνους. Οι επισκέπτες γοητεύονται από τις γαλλικές μπουαζερί στους τοίχους, από τα παλιά περσικά χαλιά, τους κρυστάλλινους πολυελαίους από το Murano, το νεοκλασικό και αρτ νουβό στυλ που είναι κυρίαρχα σε όλους τους χώρους. Ένα μοναδικό ξενοδοχείο σίγουρα, το καλύτερο σημείο να απολαύσει κανείς μια απόδραση στη λίμνη Κόμο. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ