Papaya Playa Project, ένα διαφορετικό ξενοδοχείο στην Καραϊβική

Περιτριγυρισμένο από πυκνή ζούγκλα, χαμένο κάπου στις μεξικάνικες ακτές της Καραϊβικής, το Papaya Playa Project είναι μια διαφορετική πρόταση διαμονής που δίνει προτεραιότητα στην αυθεντικότητα και την επαφή με τη φύση

Σχεδιάστηκε με κεντρική ιδέα να λειτουργεί ως σημείο όπου οι σύγχρονοι, κουρασμένοι από την έντονη καθημερινότητα, ταξιδιώτες να μπορούν να χαλαρώσουν, να ξαναβρούν τον εαυτό τους και να επανασυνδεθούν με τη φύση. 

Το Papaya Playa Project είναι μια νέα πρόταση διαμονής από τα Design Hotels που στόχο έχει να προσφέρει μια διαφορετική, 100% αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, βασισμένη στις τοπικές παραδόσεις της χερσονήσου του Γιουκαταν στο Μεξικό. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου έχει βασιστεί στον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής των Μάγια. Το Papaya Playa Project υιοθέτησε το "chukum", μια τεχνική που χρησιμοποιούσαν οι Μάγια για να χαμηλώνουν τη θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους και να τους κρατούν δροσερούς. Έχει να κάνει κυρίως με τη ρητίνη ενός δέντρου με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιείται ως σύστημα μόνωσης. Σε γενικές γραμμές η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι λειτουργική και αξιοποιεί στο έπακρο τις τοπικές παραδόσεις, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί με παραδοσιακά τοπικά υλικά και υφάσματα από διαφορετικές περιοχές του Μεξικού. 

Papaya Playa Project, ένα διαφορετικό ξενοδοχείο στην Καραϊβική

Το εστιατόριο του θέρετρου σερβίρει εκπληκτική τοπική κουζίνα με θέα στο απέραντο γαλάζιο, ενώ το beach club είναι το σημείο όπου μετατοπίζεται το κέντρο του ενδιαφέροντος έως αργά το βράδυ. Και βέβαια το Papaya Playa είναι το ιδανικό μέρος για να εμβαθύνει κανείς σε κάθε είδους προσωπικής περιποίησης, spa και θεραπείες ομορφιάς, αλλά και γιόγκα, tai chi και διαλογισμό. Δύο λέξεις συμπυκνώνουν ολόκληρη τη φιλοσοφία του Papaya Playa Resort: barefoot luxury.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ