Η νέα home collection της Acqua di Parma αιχμαλωτίζει τα πιο αγαπημένα trademarks της Ιταλικής ζωής

Αφετηρία της, μια καμπάνια φωτογραφημένη στο εμβληματικό ξενοδοχείο Splendido στο Portofino.

Ένας αγαπημένος οίκος κάθε λάτρη της καλής ζωής αποκτά τώρα μια νέα σειρά από δέκα νέα αρώματα για κεριά και diffusers χώρου. Η Acqua di Parma δεν θα μπορούσε παρά να χαρίσει και στους χώρους μας νότες από ιταλική φινέτσα δημιουργώντας την Home Collection. Πέντε διαφορετικά αρώματα αιχμαλωτίζουν τα πιο αγαπημένα trademarks της Ιταλικής ζωής : Luce di Colonia, Buongiorno, La Casa sul Lago, Caffè in Piazza και Oh, L‘amore. Ενώ η αξεπέραστη γοητεία της ιταλικής Μεσογείου μεταφράζεται σε πέντε αρώματα εμπνευσμένα από τη σειρά Blu Mediterraneo: Arancia di Capri, Fico di Amalfi, Bergamotto di Calabria, Chinotto di Liguria και Mirto di Panarea. Όλα με εσάνς που περιέχουν συστατικά τα οποία συμβολίζουν τα μεγαλειώδη φυσικά τοπία της Ιταλικής Μεσογείου.

Η νέα home collection της Acqua di Parma αιχμαλωτίζει τα πιο αγαπημένα trademarks της Ιταλικής ζωής

Η Home Collection ξεκινά το ταξίδι της χρησιμοποιώντας σαν αφετηρία μια καμπάνια που υπογράφει ο φωτογράφος Guido Taroni και η αδερφή του Virginia, δημιουργός video και παραγωγός, φωτογραφημένη στο εμβληματικό ξενοδοχείο Splendido στο Portofino. Μια μαγευτική τοποθεσία, ένας μυθικός Ιταλικός προορισμός που αγαπούν οι celebrities και οι διεθνείς jet setters, αλλά και ένας τόπος αναμνήσεων και συγκινήσεων για πολλές Ιταλικές οικογένειες που χαίρονται να επιστρέφουν σ’ αυτό το ιδιαίτερο μέρος για την απόλαυση του να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Στους εσωτερικούς χώρους αυτού του μυθικού ξενοδοχείου, με τη συγκλονιστική θέα της ακτής του Portofino, ο Guido Taroni βρήκε το τέλειο σκηνικό για να αφηγηθεί την τέχνη της ζωής σε στιλ Ιταλικό που προτείνει το Home Collection. Οι ηλιόλουστοι εσωτερικοί χώροι και οι ανάλαφρες κουρτίνες που θροΐζουν από τη θαλασσινή αύρα, αιχμαλωτίζονται στις φωτογραφίες του, προσφέροντας ένα σκηνικό γεμάτο αναμνήσεις για τα κεριά, τα diffusers χώρου, τα soap powders, τα φίνα σαπούνια και τις κρέμες χεριών της νέας Home Collection της Acqua di Parma.

Με φυσική άνεση και φαντασία, το δημιουργικό δίδυμο συνέλαβε το πνεύμα της νέας συλλογής για το σπίτι που δημιούργησε το brand και αντιπροσωπεύει το Ιταλικό lifestyle. Τα αδέρφια μοιράζονται ένα κοινό οικογενειακό και πνευματικό υπόβαθρο ποτισμένο από μια ζωτική και σύγχρονη καλλιτεχνική παράδοση αριστοτεχνίας 100% Ιταλικής, που τους βοήθησε να γίνουν οι ιδεώδεις εκφραστές της ουσιαστικής , εκλεπτυσμένης αισθητικής της Acqua di Parma. όπως μας λένε οι δημιουργοί: 

Διατηρώντας το φωτεινό στιλ του brand, αναζητήσαμε κομψά, τυπικά Ιταλικά σκηνικά, που θα αναδείκνυαν τη φυσική ομορφιά των προϊόντων. Η αναζήτησή μας τελείωσε στο Belmond Hotel Splendido του Portofino, μια τοποθεσία που σφύζει από ζωή και ξεχειλίζει από αξέχαστες αναμνήσεις. Το σκηνικό είναι ένα συμπύκνωμα ήλιου, θάλασσας, πλούσιας βλάστησης και των ανεπανάληπτων χρωμάτων της Λιγουρίας, πού όλα μαζί ξανάρχονται στο νου με τα αποστάγματα των φυσικών συστατικών στα αρώματα της Acqua di Parma 

Ο Guido και η Virginia Taroni μέσα από τις εικόνες τους έχουν αφηγηθεί υπέροχα γεμάτες μνήμες ευωδιές μιας συλλογής που παραπέμπει σε ένα αυθεντικό και εκλεπτυσμένο κήπο Ιταλικών συναισθημάτων.

Τα προϊόντα Acqua di Parma διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica και στο ηλεκτρονικό κατάστημα atticabeauty.gr

 

Ο Guido Taroni

Η Virginia Taroni

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ