Comfort Living, το νέο concept store του Ψυχικού

Αρώματα Ortigia από τη Σικελία, σκανδιναβικό tableware, αρωματικά κεριά Welton London και πολλά ακόμα προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα -και όχι μόνο- στο Comfort Living, το καινούριο concept store του Ψυχικού

To Comfort Living είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομα του. Ένας χώρος που στόχο έχει να εμπνεύσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής στην καθημερινότητα μας, προτείνοντας μια αισθητική ανεπιτήδευτη. Ένα concept store που δίνει έμφαση τόσο στο λειτουργικό χαρακτήρα όσο και στο σύγχρονο design.

Το πρόσφατο εγχείρημα του επιχειρηματία Τάσου Ξιναρή στο Νέο Ψυχικό συγκεντρώνει πρωτότυπα και μοντέρνα αντικείμενα διακόσμησης όπως αρωματικά κεριά Welton London, εργονομικά backpacks για μία απαιτητική καθημερινότητα καθώς και μία υπέροχη, κομψή συλλογή από σκανδιναβικό tableware, 100% λινά είδη κρεβατοκάμαρας και μπάνιου. Όλα τα προϊόντα του Comfort Living επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες του με κριτήρια τόσο την ποιότητα των υλικών, όσο και την πρωτοπορία του σχεδιασμού, γι' αυτό και στο concept store παρουσιάζεται η δουλειά πολλών νέων σχεδιαστών από ολόκληρη την Ευρώπη. 

Ειδικά για το καλοκαίρι, το Comfort Living προτείνει μια σειρά από τα πιο ιδιαίτερα summer essentials για τις διακοπές: χειροποίητες ψάθινες τσάντες κατευθείαν από τη Μαδαγασκάρη, luxury καφτάνια και τέλεια μαροκινά slippers.  

Διάβασε περισσότερα στο madame figaro

Tableware της Tonfisk

Ιδιαίτερα λευκά είδη και αρώματα Ortigia

Μεγαλή συλλογή από Μαροκινά slippers

Τα μοναδικά αρώματα Ortigia

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ