Citroën και Jean Charles de Castelbajac

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά μοντέλα της Citroën, το Méhari, φέτος γίνεται 50 χρονών και το γιορτάζει με ένα total makeover από τον Jean Charles de Castelbajac

To Méhari λανσαρίστηκε το 1968 και έγινε αμέσως το αγαπημένο των νέων της εποχής. Απλό, ανεπιτήδευτο με έντονα χρώματα, ευέλικτο και χωρίς πολλά περιττά στοιχεία, το ανατρεπτικό μοντέλο της Citroën κατάφερε να εκφράσει το επαναστατικό ύφος των ημερών.  

Πριν κάτι λιγότερο από τρία χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2015 η Citroën λανσάρει το Ε-Méhari, στο ίδιο πνεύμα με το αρχικό μοντέλο, αλλά απόλυτα προσαρμοσμένο στα δεδομένα και τις απαιτήσεις των καταναλωτών του 21ου αιώνα. Φέτος για την επέτειο της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από το 1968 ο Jean Charles de Castelbajac, ένας από τους πιο ιδιαίτερους Γάλλους σχεδιαστές, παίζει με το Méhari. Όπως λέει ο ίδιος:

Το Méhari είναι το πιο iconic αυτοκίνητο της εποχής του

Ένα πραγματικά επαναστατικό μοντέλο, που σήμερα ντύνεται με χρώματα, λέξεις και μηνύματα για να γίνει ακόμα πιο μοναδικό, για να γίνει συλλεκτικό.     

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ