Osservatorio: Το Fondazione Prada στο κέντρο του Μιλάνου

Η ιστορική Galleria Vittorio Emanuele, το λεγόμενο "σαλόνι του Μιλάνου" γίνεται σίγα σιγά "σαλόνι της Prada"

H Galleria Vittorio Emanuele II είναι ο χώρος όπου άνοιξε το πρώτο κατάστημα Prada στο κόσμο -με την ονομασία μάλιστα Fratelli Prada- από την προηγούμενη γενιά Prada. Το κατάστημα υπάρχει και σήμερα ακόμα με την πρωτότυπη επωνυμία μάλιστα. 

Επομένως ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδιαίτερης συναισθηματικής σημασίας για τη Miuccia Prada η οποία όχι μόνο επιστρέφει, αλλά και επεκτείνεται. Αφού άνοιξε την Pasticceria Marchesi στον πρώτο όροφο με την καλύτερη θέα στην περατζάδα της Galleria -και ένα από τα καλύτερα aperol spritz- τώρα εγκαινίασε και το Osservatorio, τον satellite  χώρο του Fondazione Prada στο κέντρο του Μιλάνου. Για πρώτη φορά οι δύο τελευταίοι όροφοι του ιστορικού κτιρίου είναι ανοιχτοί στο κοινό που πλέον έχει πρόσβαση στη συγκλονιστική θέα της Cupola, του θόλου από γυαλί και σίδερο που καλύπτει την Galleria. Το Osservatorio είναι χώρος αφιερωμένος στη φωτογραφία.  

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ