Από τη Γαλλία στα Κύθηρα

Κλασικά γλυκά φτιάχνονται με γαλλική έμπνευση στο Bon Bon Fait Maison, τη νέα άφιξη στα Κύθηρα

Tο αρχιτεκτονικό γραφείο Interior Design Laboratorium με επικεφαλής τον Στάμο Χονδροδήμο, διαμόρφωσε ένα ξεχωριστό all day χώρο σε ένα διατηρητέο αρχοντικό στα Κύθηρα. Στο Bon Bon Fait Maison pancakes και τα παγωτά φτιάχνονται καθημερινά με κορυφαία τοπικά συστατικά, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Ελληνογάλλου σεφ Κρίτωνα Πουλή. Τα κλασικά γλυκά επανεφευρίσκονται, με έμπνευση από τη γαλλική καταγωγή του σεφ, τις γαστρονομικές παραδόσεις από όλο τον κόσμο και από τα βότανα, τα φρούτα και τα αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα της ελληνικής γης. Ο χώρος υπογράφεται σχεδιαστικά από το Interior Design Laboratorium και υλοποιήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο m3kythira.

Το αυθεντικό κτίριο που στεγάζει το Bon Bon Fait Maison είναι ένα διατηρητέο από το 1860, που ανακαινίστηκε ώστε να αντικατοπτρίζει τις μνήμες από τα παιδικά καλοκαίρια της αθωότητας. Λευκοί τοίχοι από ασβέστη, δάπεδα από μωσαϊκό και μάρμαρο, αναπαλαιωμένα ξύλινα δοκάρια στην οροφή είναι τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που συντηρήθηκαν. Το ανοιχτόχρωμο ξύλο στην ανοιχτή κουζίνα, τα ράφια και τα τραπέζια, τα ψάθινα σκαμπό και τα παστέλ μαξιλάρια δημιουργήθηκαν ειδικά από το Interior Design Laboratorium για να υπογραμμίσουν με λεπτότητα το concept και την αρχιτεκτονική. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ