Rough luxury

Αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα και διακόσμηση με στοιχεία design made in Italy στις 10 σουίτες του ολοκαίνουργου G-Rough Hotel στη Ρώμη.

Αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα και διακόσμηση με στοιχεία design made in Italy στις 10 σουίτες του ολοκαίνουργου

 G-Rough Hotel  στη Ρώμη.
«Στο G-Rough παρουσιάζουμε την ιταλική ερμηνεία της πολυτέλειας με στοιχεία Ιστορίας, design και μια δόση ιδιοτροπίας», λέει ο επιχειρηματίας Gabriele Salini που μαζί με τον Emanuele Garosci βλέπουν το δεύτερο ξενοδοχείο τους –μετά το Palazzina G στη Βενετία– να γίνεται πραγματικότητα στην ιστορική πιάτσα Ναβόνε, στη Ρώμη. Το G-Rough στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο κτίριο του 16ου αιώνα και κάθε όροφος –από τους πέντε συνολικά– εμπνέεται από Ιταλούς σχεδιαστές Giò Ponti, Ico Parisi, Silvio Cavatorta, Paolo Venini, Guglielmo Ulrich, Osvaldo Borsani και Archimede Seguso. Στο εσωτερικό και στις 10 σουίτες του, οι τεχνητά παλαιωμένοι τοίχοι, τα ξύλινα δοκάρια, οι τοιχογραφίες στις οροφές και τα αυθεντικά έπιπλα συνθέτουν ένα φελινικό περιβάλλον,  διαμορφωμένο με φαντασία και μπαρόκ στοιχεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το καθιστικό της σουίτας Piazza Pasquino με το οκταγωνικό τραπεζάκι του καφέ, τις μελιτζανί βελούδινες πολυθρόνες και το φωτιστικό δαπέδου από καφέ γυαλί. Στο μπάνιο, η βαριά σιδερένια μπανιέρα βρίσκεται μέσα σε μια χρυσή αγκαλιά που σχηματίζουν τα λαμπερά πλακάκια στους τοίχους. Οι μετρ της φιλοξενίας Garosci και Salini ολοκληρώνουν το concept φιλοξενίας με τις υπηρεσίες  μιας ομάδας  ξεναγών στην κρυφή πλευρά της Ρώμης. Το καφέ του ισογείου λειτουργεί και ως γκαλερί όπου συχνάζουν σχεδιαστές και καλλιτέχνες της αιώνιας πόλης.



www.g-rough.com

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Απόδραση στο Αμβούργο

MUST READ