Το πολυτελές Cala di Volpe

Χτισμένο στη λογική του μικρού οικισμού, το ξενοδοχείο Cala di Volpe στην Costa Smeralda της Σαρδηνίας είναι η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση των αισθήσεων.

Χτισμένο στη λογική του μικρού οικισμού, το ξενοδοχείο Cala di Volpe στην Costa Smeralda της Σαρδηνίας είναι η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση των αισθήσεων.

Η καρδιά της κοσμοπολίτικης Σαρδηνίας χτυπά στην λαμπερή ακτή Costa Smeralda και στο στεριανό “σπίτι” των σκαφάτων rιch and famous. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Cala di Volpe, που αρχιτεκτονικά διατηρεί την παράδοση του τόπου, όπως την ερμήνευσαν οι αρχιτέκτονες που έχτισαν την ακτή το 1960 μετά από πρόσκληση του Αγά Χαν. Το όνομα του ξενοδοχείου σημαίνει στα ιταλικά “κόλπος των αλεπούδων” και έχει σχεδιαστεί το 1963 από τον Jacques Couëlle. Το στυλ του παραπέμπει σε μία ανορθόδοξη μίξη της μεσογειακής art nouveau με στοιχεία από την λαϊκή αρχιτεκτονική του νησιού. Όπως σε ένα μικρό χωριό, τα κτίριά του τοποθετούνται σε στενά δρομάκια με exclusive μαγαζιά και ατμοσφαιρικά εστιατόρια , τα οποία οδηγούν στο ιδιωτικό λιμάνι του ξενοδοχείου με την εντυπωσιακή ξύλινη γέφυρα. Από το μπαλκόνι σε ένα από τα 125 δωμάτια, η θέα ανοίγεται σε μία από τις μεγαλύτερες πισίνες της Ευρώπης με θαλασσινό νερό. Μετά από μία βουτιά στην ιδιωτική παραλία -στην οποία σε μεταφέρει το σκάφος του ξενοδοχείου- ακολουθεί η χαλάρωση στο μπάνιο των δωματίων, καθένα από τα οποία είναι φτιαγμένα από χειροποίητα κεραμικά και μάρμαρο Σαρδηνίας.


MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Ουτοπία πέρα από το χρόνο

Επόμενο άρθρο

Asiaterranean style

MUST READ