Αγροτουρισμός από τον Matteo Thun

Στους πλούσιους κήπους της γερμανικής κοιλάδας Moselle ο Matteo Thun ολοκλήρωσε το απόλυτα λιτό αγροτουριστικό κατάλυμα.

Στους πλούσιους κήπους της γερμανικής κοιλάδας Moselle ο Matteo Thun ολοκλήρωσε το απόλυτα λιτό αγροτουριστικό κατάλυμα.


Σε ένα από τα μαγευτικότερα τοπία της Γερμανίας, την κοιλάδα Moselle, ο Μιλανέζος αρχιτέκτονας Matteo Thun σχεδίασε ένα χωριό με είκοσι σπίτια. Ανάμεσα στους οπωρώνες και τους αμπελώνες της περιοχής το αγροτουριστικό κατάλυμα “Weinkulturgut Longen-Schloder" φιλοξενεί τους φιλήσυχους ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν την διαδικασία παραγωγής του τοπικού κρασιού. Οι προσόψεις των σπιτιών είναι φτιαγμένες από γκρίζα πέτρα της περιοχής ενώ η μονολιθική δομή ανοίγεται στους κήπους με ένα μεγάλο και μοναδικό πορτοπαράθυρο. Οι εσωτερικοί χώροι είναι λευκοί μίνιμαλ, ώστε να πολλαπλασιάζεται το φως από το μοναδικό άνοιγμα, και κυριαρχούν τα φυσικά υλικά. Ο ιδιωτικός κήπος του κάθε σπιτιού έχει βατομουριές που προσφέρουν τους καρπούς τους στους ενοίκους, βότανα, τριανταφυλλιές και οπωροφόρα δέντρα.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ